">

Szevasz, tavasz!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , ,
reka_szinesItt a tavasz. Szeretem! Szerelem. Ez a legelső, ami eszembe jut a tavaszról. Valószínűleg nem nekem egyedül. Amikor megérzem az igazi tavaszillatot, bejön az érzés, az a bizsergető, ismerős, vágyott és olyan sokszor pokolba kívánt érzés. Illatok, színek, dallamok. Mind-mind arra hivatottak, hogy felerősítsék, előidézzék az átélt emlékeket. Vagy éppen abban segítenek, hogy felkészüljünk az előttünk álló szép dolgokra. Nyilván veletek is megtörtént tini korotokban, hogy egy szép érzelmes számot meghallva ábrándoztatok arról, milyen lesz majd, amikor először történik meg ez vagy az.

Csodálattal adózom azok iránt, akik dalban, szövegben vagy éppen előadásukkal maradandót alkotva, milliónyi ember életének lesznek részesei. Összeállítottam egy csomagot. Magyar előadók, szerzők dalaiból. Hogy még szerelmesebb legyen ez az idei tavasz!

Kezdésnek egy keserédes dal Malek Andreától. Reménytelen szerelmeseknek nem nagyon ajánlom. Vagy talán mégis? Gyógyírként néha jó, ha megéljük a fájdalmat.

Nosztalgiázóknak, akik fiatalkori, plátói szerelmüket szeretnék egy kicsit megidézni. Mindezt egy nem is olyan régi dallal.

Anyukáknak, nagymamáknak, akiknek most kell szembesülniük azzal, hogy a gyerekük, unokájuk először szerelmes.

Azoknak akik épp megélik a teljességet, annak minden szépségével és nehézségével együtt.

Jaj, hát ez meg a mi fiatalságunk. :-)

És, ha már akkor, a következő dalt nem hagyhatom ki. Van némi közöm hozzá :-)

Nálam most ez az abszolút kedvenc!

És nektek melyik???

Puszi: Réka