">

Színpadon a Mancs Őrjárat
A gyerekek általában szeretik a kutyákat. Életben is, plüssként is, rajzfilmen is. És vannak olyan rajzfilm-kutyusok, amelyeket különösen. Előbb rajzfilmen, aztán plüssként, és ha ezek a nagy plüssök egyszer csak táncra perdülnének, dalra fakadnának, hát az már egyszerűen csodálatos! Az elmúlt évek hatalmas kedvencei lettek a Mancs Őrjárat cuki és bátor kutyusai, komoly rajongótáborral bírnak. Úgyhogy minden bizonnyal nagy lelkesedés kíséri majd azt az előadássorozatot is, ahol egy zenés, kalandos őrjáraton vehetnek részt a nézők, 2019. december 20. és 2020. január 5. között Sopronban, Debrecenben és Budapesten. 

A Nickelodeon csatornáról ismert, népszerű animációs TV-sorozat színpadi változata ugyanis hamarosan Magyarországra látogat. A zenés előadás során a gyerekek a kedvenc kutyusaikkal élőben találkozhatnak, és egy fantasztikus kalandos őrjárat részesei lehetnek! Amikor Goodway polgármesterasszonynak nyoma veszik a Kaland-öböl Futam közben, a kutyusok azonnal nekilátnak a sürgős mentőakciónak. A csapatban Ryder, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Sky és Everest várja, hogy az első magyarországi turné során találkozhassanak a közönséggel december 30-án Sopronban, majd 2020. január 2-án Debrecenben és végül január 4-5-én a Papp László Budapest Sportarénában.

A Mancs őrjárat sorozat kedvenc karaktereinek előadását a VStar Entertainment Group, a TEG Life Like Touring, a Nickelodeon és a Pannon Produkció mutatja be élőben Magyarországon. Az animációs sorozat gyártója a Spin Master. A Mancs őrjárat Live! „A Mentőfutam” című kalandos, zenés mese-előadás először látogat hazánkba, hogy megmutassa, “nincs túl nagy falat vagy túl kicsi kutya”. A minden korosztály számára tanulságos előadás az összetartásról, szociális érzékenységről, a problémamegoldásról szól, amiben a szereplők csapatjátékosként vetik be a képességeiket. Az előadás fontos elemei a Bunraku jelmezek, amelyek innovatív módon képesek a karaktereket legfontosabb kellékeikkel és járműveikkel a színpadra varázsolni.

Az előadás 80 perces, két részből áll, egy szünettel. 

“A Mancs őrjárat az egyik kedvenc műsorunk. A történet amellett, hogy rendkívül szórakoztató, tanulságos is. A kutyusok képességei és tapasztalatai a világ összes gyermekében megtalálhatóak, így a közönség könnyedén azonosulhat velük. Biztosak vagyunk benne, hogy a gyermekek és szüleik örömmel fogadják kedvenc kutyusaikat élőben is, a színpadon!” – mondta el Monika Wysocka, a Viacom kelet-közép-európai Location Based Experiences alelnöke.

„Nagyon örülünk a VStar Entertainment Group, TEG Life Like Touring és a Pannon Produkció között megszületett partneri kapcsolatnak, ami lehetővé teszi, hogy a Mancs őrjárat Live! előadást el tudjuk hozni a magyar családoknak. A különleges színpadi produkció minden pillanata izgalmas kalandot ígér, a közönség együtt szurkol a hősies kutyusoknak, hogy sikerrel járjanak” – tette hozzá Thomas Kingsley, a Nickelodeon Global Location Based Experiences igazgatója. 

Az előadásban hallható pergő ritmusú zene és a vadonatúj, izgalmas forgatókönyv maradandó színházi élményt nyújt a gyerekeknek. A hagyományos színházi díszletek mellett az óriás LED videófal teljes átélést biztosít a nézők számára, ugyanis a Mancs őrjárat eredeti környezetét varázsolja a nézők elé. Láthatóak a TV sorozat népszerű helyszínei, mint a Kaland-öböl, az Őrtorony, Fóka- szigetek, Yumi gazda farmja és Jake hegyei. A speciális interaktív videónak köszönhetően a közönség is részt vesz az előadásban, a nézők a mentőakciókon keresztül, rejtélyeket fejthetnek meg a kutyusokkal, követhetik Goodway polgármester asszony nyomát és így tovább…

Az előadásokról bővebb információ és jegyrendelési lehetőség a www.mancsorjaratlive.hu weboldalon található.