">

Játszóhajó ring a Dunán

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
A december kemény dió. Rengeteg elintéznivaló mellett arra is kell gondolni, hogy mivel foglaljuk le a gyerekeket a decemberi hétvégéken. Hiszen a szabadban már nem komfortos lenni, a plázák zsúfoltak, a játszóházak unalmasak. Mi találtunk egy tuti tippet! A közelgő Mikulás alkalmából a Nickelodeon különleges játszóhajót indít, ahol a kicsik és nagyok is megtalálják a nekik való programokat, valamint kedvenc műsoraik szereplőivel is találkozhatnak. Óriás memóriajáték, origami, koncertek, lufihajtogatás és arcfestés várja a gyerekeket, a jókedv pedig garantált.

Évről-évre nehézséget okozhat a kisgyermekes szülőknek, milyen szórakoztató és hasznos programmal kössék le a kicsik figyelmét a hideg decemberi napokon és az ünnepi időszakban. A Nickelodeon a mindenki által kedvelt sorozatok mellett december 5-től minden hétvégén úszó játszóhajóval is készül a kicsik legnagyobb örömére. A vidám és javíthatatlanul optimista SpongyaBob, a legkisebbeket iskolára felkészítő és angol nyelvvel is megismertető Dóra, a felfedező és a többi ismert szereplő csak arra vár, hogy a gyerekek egy felejthetetlen délelőttöt töltsenek velük.

nickelodeon hajo

A Nick hajót könnyű lesz felismerni a kikötőben, hiszen hatalmas, felfújható, mosolygó SpongyaBob díszíti, fedélzetén pedig kicsik és nagyobbak egyaránt megtalálhatják a nekik való játékokat. A Nickelodeon műsoraihoz hasonlóan a Nick hajó programja is szórakoztatva tanítja a gyermekeket, így a résztvevők játékos formában szerezhetnek új ismereteket például a környezetük megóvásáról. A gyerekeket emellett rengeteg program, többek között óriás memóriajáték, koncertek, színházi előadások, origami készítés, lufihajtogató és arcfestő is várja, és rengeteg Barbie-kiegészítőt, Hot Wheels autópályát és Fisher Price gyerekjátékokat is kipróbálhatnak amellett, hogy találkozhatnak, és közös fotót készíthetnek a sorozatok közkedvelt karaktereivel, és izgalmas játékban lehetnek segítségére akár Csőrös Harveynak is. Fellépők:

  • december 5. szombat: Búgócsiga Zenede interaktív koncertje
  • december 6. vasárnap: Mikulás váró a Fantáziamalom Családi Színház jóvoltából
  • december 12. szombat: Farkasházi Réka és a Tintanyúl: Csöpp Kata Karácsonya
  • december 13. vasárnap: Huzella Péter téli gyerekelőadása
  • december 19. szombat: Rutkai Bori Banda: Kiskarácsony
  • december 20. vasárnap:Hahó zenekar interaktív, ökotudatos gyerekelőadása
  • január 2. szombat: Búgócsiga Zenede interaktív koncertje
  • január 3. vasárnap: Nefelejcs Bábszínház

A kétórás hajóút minden szombaton és vasárnap délelőtt indul a budapesti Batthyány téri Silverline kikötőből.

Helyszín: Battyhány téren a Silverline kikötőjében, a hajót könnyű felismerni az óriási felfújható Spongyabobról

Beszállás: 9.30-tól, indulás minden szombaton és vasárnap 10 órától, menetidő: 10-12 óra között

Jegyet elővételben és a helyszínen is lehet vásárolni, de a nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes előre helyet foglalni. Bővebb információ a programokról itt: www.nickelodeon.hu