">

Angyalváró hétvégék

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , , , ,
pirosA december számunkra nem csak amiatt fontos, hogy otthon készülődünk a családdal a karácsonyra, hanem abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy mindketten tudunk örömet, jókedvet, zenét, mesét, verset ajándékozni a sajátjainkon kívül még nagyon sok kisgyereknek. Mindketten imádjuk ezt a feladatot, hogy színházi munkáink mellett eljutunk kisebb-nagyobb, egészen különböző színpadokra, és elvisszük a dalt, a verset, a játékot mindenhová, ahová hívnak. Így nekünk az adventi készülődés hétvégéi is sok-sok feladattal járnak, de ezek aztán az igazi, örömteli, szívet melengető feladatok. Mindenhová sajnos nem jutunk el, és persze vannak olyan fellépések, amelyeket meghívásra, zártkörű közönség előtt tartanak meg, de azért most van néhány olyan budapesti esemény, amelyre örömmel várunk benneteket, ha van kedvetek velünk és zenekarainkkal találkozni.

Az A38 hajón például mindhárom, még hátralévő adventi vasárnapon, azaz 7-én, 14-én és 21-én is remek programok lesznek, közöttük a Biomese interaktív zenés műsorral. Gabival tehát az A38-hajón lehet találkozni :-)

angyalvaro hetvegek

Aki a Facebook-oldalunkat rendszeresen követi, már értesülhetett arról a koncertről is, ahol viszont Réka és zenekara, azaz a Tintanyúl csapata mutatja be a frissen, ropogósan elkészült lemez dalait. Persze a régi slágerekkel együtt. A lemez már megrendelhető itt, de persze a koncert helyszínén is megvásárolható lesz. A december 14-i koncert helyszíne a Budapest Jazz Club, erről részletesebb információt itt találhattok az esemény FB-oldalán.

reka es a tintanyul

Aki ide nem jutna el, az szintén hallhatja Rékát Budapesten még kétszer, december 13-án és december 20-án, szombaton délelőtt a Blaha Lujza térnél található Europeum Bevásárlóközpontban is.

Ééés: aki még hamarabb szeretne egy kis karácsonyi zenés hangulatot, annak máris itt van egy vadonatúj klip: Legyen ma karácsony!

Fogadjátok sok szeretettel, és találkozzunk mielőbb a koncerteken!

Puszi: Réka és Gabi