">

Tavasz, órák, ékszerek

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , , ,
Ahogy közeleg a tavasz, ösztönösen vágyunk egy kicsit több, élénkebb színre. Esetleg még egy kis csillogásra is. A tavasz az újjászületés időszaka, így a divatban is a megújulás és a felfrissülés van porondon, tökéletes lehetőséget kapunk arra, hogy egy kicsit bátrabbak, merészebbek legyünk. És persze nem elég csak a ruhánkon változtatni időről időre, a stílusos megjelenéshez a megfelelő kiegészítőkre is szükségünk van. Körülnéztünk és hoztunk nektek pár tippet a világmárkákra szakosodott FashionWatch kínálatából. Nézzünk néhány igazán trendi órát és ékszert, hogy könnyebb legyen rátalálni az igazira!

Kézzel készített luxus

Ha igazán merészek vagyunk, akkor idén tuti egy feltűnő Gaga Milano luxus karórát kell választanunk! Igazi kézműves és fantáziadús mestermunka, extravagáns olasz dizájn és profi svájci óraszerkezet tökéletes eredménye. Minden modell túlméretezett arab számokkal és koronára emlékeztető felhúzóval díszített, a kézzel készített olasz bőrszíj és a vibráló színek pedig minden darabot egyedivé tesznek. Nézzétek csak! 

Viseld a missziódat!

Nem is sejtjük, hogy egy ékszer mennyi mindent elárul rólunk. Tulajdonképpen akár a történetünket is el tudja mesélni a külvilágnak. Hiszen azzal, hogy egy személyre szóló karkötőn, nyakláncon ikont, emblémát, szimbólumot, betűkombinációt viselünk, sokatmondóan kommunikálunk. Tökéletes lehetőség ennek illusztrálására az olasz Rebecca legújabb kollekciója, amelyben mindezeket ki is próbálhatjuk. Stílusos, divatos és minőségi ékszerek, melyek szinte szavak nélkül beszélnek rólunk.

Központban a színek

A modern vonalú szilikon órák a ruhatárunk praktikus kiegészítői lehetnek, hiszen minden öltözetünkhöz megtalálhatjuk a megfelelő színt és stílust. A különböző tervezésű és számos színben kapható H2X órák közül könnyen kiválaszthatjuk az éppen nekünk tetsző darabokat ízlésünk vagy akár hangulatunk alapján.

Főszerepben a gyöngyök

Az egyszerűbb szabású, letisztult ruhafazonokhoz nagyon jól illik a gyöngy, ami most ismét divatba jön, például a Leaf német ékszermárka legújabb kollekciójában is a gyöngyök kapták a főszerepet. Egyszerű, letisztult, mégis feltűnő darabok, amik még a legegyszerűbb ruhát is képesek feldobni. Éljünk ezzel a praktikával!

Nyissunk a formabontóbb darabok felé!

Évtizedek óta a kerek forma volt divatban az órák tekintetében, de a Liu Jo legújabb kollekciójában találkozhatunk formabontó darabokkal Ha nem riadunk vissza az extrémebb kinézetű kiegészítőktől, akkor érdemes keresni a Liu Jo legújabb kollekcióját, szupermenő klassz órákat találhatunk a kínálatban.

Még több tippért és a teljes választékért katt IDE