">

Egyedi és minőségi ékszerek: PiGemArt

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
A szép ékszerek minden nőt rabul ejtenek. Lehet, hogy életkoronként más és más a favoritunk, lehet, hogy van, aki a szolídabb, van aki a vagányabb darabokat kedveli, van, aki az ezüstért őrül meg, más inkább az aranyért, megint más a bizsukért, vagy éppen az ásványokért. Ez utóbbiak tényleg különleges hatással is bírnak, így egy-egy ásványékszer, ha személyre szabottan készül, egészségében, sikereiben, karrierjében, szerelmi életében is támogathatja akár a viselőjét. Ilyen ékszerek kerülnek ki egy igazán belevaló, mondhatni vagány anyuka, Pálmai Ildikó kezei közül is, amelyek a PiGemArt nevet viselik, s amelyekről annyi szépet hallottunk, hogy megkértük Ildikót, mutatkozzon be nekünk itt az Anyakanyar hasábjain. 

Egyedi – Minőségi

Ez a két legfontosabb jellemzője ékszereimnek. Drágakövekkel, igazgyöngyökkel dolgozom, de sosem készítek két teljesen egyforma darabot. Büszke vagyok arra, hogy visszatérő vásárlóim, megrendelőim vannak. Ők pedig azt mesélik, hogy amikor nálam járnak, varázslat történik, és egy-egy ékszer megszólítja, kiválasztja őket, ami később, szó szerint hozzájuk nő…

Elvarázsol a folyamat

Nem csak magát az ékszerkészítést szeretem, hanem azt is, ahogy eljutok odáig. Imádok keresni, minél jobb, szebb, érdekesebb anyagokat felkutatni. Hihetetlen örömet okoz, ha kincsekre bukkanok – az már csak a következő lépés, hogy később mi születik belőlük. Alig van olyan dolog, ami nagyobb izgalomba tudni hozni, mint egy ásványbörze. Vannak kedvenc árusaim és vásáraim, ahol az Indiából, Pakisztánból származó kövek közül lehet válogatni. De meglepő módon egy igazán bevált beszerzési helyem az egyik használt ruha hálózat. Otthon, a műhelyszobámban óriási árukészletet halmoztam fel, időnként csak pakolgatom, rendezgetem a köveket, a tartozékokat, ami hasonló gyönyörűséget ad a lelkemnek, mint maga az alkotás.

Ásványok – igazi kincsek

Eleinte csak igazgyönggyel dolgoztam, de jó ideje, hogy már ásványokból is készítek ékszereket. Nagy rajongója vagyok a holdkőnek, ami a nőiesség köve, valamint a labradoritnak, melyről azt mondják, hogy utat mutat a mostani világ és a szellemi lét között. Biztos vagyok benne, hogy az ásványoknak valóban van gyógyító hatásuk, testileg és lelkileg egyaránt; csodaszépek, és nagy vonzerővel hatnak rám. Én is tapasztalom az erejüket, hiszen ha le vagyok eresztve, magamra tekerem a még szálban álló ásványokat és érzem feltöltő hatásukat; és a legújabb tapasztalás az akvamarin hatása, mely csökkenti a pollenallergiás tüneteimet.

MyKata by PiGemArt

Egy zárt Facebook csoportban ismertem meg Nagy Katát, a MyKata blog szerzőjét. Mesélte, hogy ékszereket szeretne tervezni, és keres valakit, aki megvalósítja az elképzeléseit. Nagyon szép időszak és közös munka nőtte ki magát ebből a beszélgetésből. Kata kétszer, háromszor akkora ékszereket álmodott meg, mint amit én magamtól állítottam volna össze. A projektünknek akkor szakadt vége, amikor Kata állapotos lett. Tanulságos és inspiráló volt az együttműködésünk. Azóta sokkal bátrabban merek kilépni a korábbi finomabb, lágyabb stílusomból.

Férfi ékszerek

Lombos Mártont zenészként ismerjük, én viszont a szomszédomként is. Egyszer megkért, hogy készítsek neki egy karkötőt, aminek az lett az eredménye, hogy ma már ő a férfi ékszereim arca. Együtt kísérleteztük ki, hogy milyen színekkel, kövekkel, anyagokkal, méretekkel, formákkal hogyan lehet játszani, hogy olyan darabok szülessenek, amik szépek, ízlésesek, ugyanakkor jól állnak egy férfinak.

Rendelj tőlem!

Nem csak a kész termékeim közül választhatsz. Kérésre, szívesen készítek személyre szabott ékszereket is, méghozzá olyan színekből és kövekből, amikre most éppen szükséged van – vagy azért, hogy gyógyítson, vagy egyszerűen csak azért, mert tetszik vagy illik egy ruhádhoz, egy alkalomhoz, egy életszakaszhoz.

Az egyéni rendelésnek két útja van: rám bízhatod, hogy hogyan valósítom meg a vágyadat, illetve lehetőséget kínálok a közös ötletelésre, folyamatos egyeztetésre is.

Bármelyik úton is jutunk el az ékszered születéséhez, örömet és szépséget fog hozni az életedbe!

Ildikó PiGemArt ékszereit megtaláljátok ITT