">

Valentin-napi meglepetés!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , ,
Sokan, sokszor vitatkoznak erről a napról. Amerikai ünnepnek, butaságnak tartják, felesleges parádénak, üzleti fogásnak. Tény, hogy nyilván jól járnak a csokikereskedők, fogynak a szív alakú bonbonok, többen vesznek virágot és lehet, hogy sok étterem ma eladja az extra epres-pezsgős-kaviáros menüjét is. De miért is ne ünnepelnénk, ha jól esik? Hiszen csupán arról van szó, hogy amellett, hogy ma a Bálint és Valentin nevet kapott gyermekek és felnőttek is névnapot ülhetnek, egy pillanatra megállunk és örülünk annak, hogy van kit szeretnünk. Számunkra ez az ünnep piros szívecskék és giccs nélkül is arról szól, amiről egyébként minden nap, hogy szeretni jó! Szerelemmel, szeretettel egyaránt. Csak rajtunk múlik, hogy hány ilyen napot tartunk egy évben, és hányszor csapunk csak úgy hirtelen egy jó kis ünnepet! Tegyük minél többször, örüljünk minden nap annak, hogy itt vagyunk, adjunk hálát azért, amink van, amik vagyunk, és azért is, amik majd még lehetünk, amit még elérhetünk!

Szeretetről is szól ez a nap, és ahogy már sokszor mondtuk, az Anyakanyar a mi szándékaink szerint egy oldal, tele szeretettel. A mi összes írásunk, tanácsunk, filmünk szeretettel készül nektek, hogy amíg velünk vagytok, jól érezzétek magatokat, egy kicsit elszabaduljatok a napi rutinból, felszabaduljatok velünk. Aztán úgyis mindannyian visszatérünk hozzá!

Szóval: arra gondoltunk, hogy ahogy időről időre meglepetéseket, ajándékokat adunk nektek, most is szeretnénk valamivel kedveskedni. Arra gondoltunk, hogy egy szerencsés család gyermekeit meglepnénk egy látogatással, ahol énekelnénk nektek néhány dalt, mesélnénk, beszélgetnénk egy cseppet. Csak úgy. Mert szeretünk benneteket! És hogy ki lesz a szerencsés? Sorsolásra fogjuk bízni a választást, mert hogy sajnos mindenhová nem fogunk tudni eljutni, de akár egy ovis csoport, akár egy kisiskolás osztály, akár egy család is lehet a vendéglátó. Persze azért kérés és feladat is kapcsolódik hozzá! Írjatok egy levelet, hogy miért szeretnétek bennünket látni, és szeretnénk egy rajzot vagy fotót is kérni hozzá, amely most nekünk készül és témája a szeretet! Február 28-ig, azaz mától két hétig van időtök elküldeni ezt nekünk az info@anyakanyar.hu címre!

Na, kihez látogathatunk el még a tavasz folyamán egy közös éneklésre? Kíváncsian és izgatott örömmel várjuk a jelentkezéseket!

Puszi: Réka és Gabi