">

A nagy vasaló-választó

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
Tegyétek fel a kezeteket, ti szerettek vasalni? Kétféle hozzáállás van, sokan vannak, akik számára ez a legkevésbé kedvelt házimunka, sikítófrászt kapnak már a gondolattól is, hogy órákat piszmognak a ruhadarabok fölött. Megint mások imádják, türelemmel végzik ezt a feladatot, sőt, kifejezetten élvezik, hogy tűnődhetnek, elmélyedhetnek a gondolataikban a vasalás hosszadalmas folyamata alatt. Most viszont fogadjunk, hogy olyan példányokat mutatunk nektek, hogy még a vasalást nem annyira kedvelők is rajongani fognak a Russell Hobbs legújabb modelljeiért. Na nézzük sorban!

A Light and Easy Brights fantázianévre hallgató 2400 Wattos kerámiatalpú újdonság lenyűgözően szép színekben létezik. Aki vidámabb típus, és akár végigénekli, táncolja a vasalást, szerintünk a mangósárgára mutatna rá először. Az álmodozó típusok az eperszínre, a nagyon békés, nyugodt hölgyek biztosan a tengerkékre voksolnának. Aki pedig két lábon a földön áll, és nem csak vasalás közben, hanem úgy általában a világban, tuti a szépséges zafírkéket választaná.

Ezt a vasalót nem kell okvetlenül hosszabbítóval használni, hiszen a hálózati kábel 3 méteres hosszának köszönhetően csak bedugjuk és szinte bárhol nekiállhatunk vasalni. Az egyszerű kábelcséve-rögzítővel kiegészülve gyerekjáték a használata és tárolása. Az sem utolsó szempont, hogy a csöpögésgátló funkció kiküszöböli a nem kívánt fröccsenéseket és szivárgásokat, míg a vízkőtelenítő funkció meggátolja, hogy a vízkő eldugítsa a vasalóját. A hőmérsékletet könnyedén tudjuk szabályozni az egyes darabokhoz, így biztonságosan tudunk finomabb anyagokat is vasalni, illetve robusztusabb szövetek esetén pedig növelhetjük a hőt. Ha függönyt vasalnánk, nem kell kínlódni vele, függőlegesen is tudunk gőzölni a készülékkel. A jobb szabályozás érdekében a vízpermetező funkcióval közvetlenül kezelhetjük a problémásabb területeket, vagy szükség esetén nagy teljesítményű gőzlöketet is is alkalmazhatunk. 

Még egy sarkalatos kérdés vasaló-ügyben, hogy mi van akkor, ha véletlenül leesik… mert be kell vallanunk, a mi praxisunkban már van ilyen eset, sajnos nem is egy. A Russell Hobbs erre most hozott egy fantasztikus megoldást. Az Impact vasaló úgy van kialakítva, hogy nem árt neki, ha leejted! Micsoda mázli! Ha véletlenül nekiütöd a vasalódeszkának, vagy leejted vasalás közben, akkor a rugalmas gumi védőburkolatnak köszönhetően az elkerülhetetlen lezuhanás sosem jár végzetes károkkal. Az átlagos vasalókkal szemben az Impact vasaló képes épségben maradva kiállni ezeket a nemkívánt ütéseket. Speciális tervezésű Dura-Coat réteg segít elnyelni az ütközés erejét, és azt mérsékelve megelőzi a sérüléseket, így biztonságban tartja szeretett vasalónkat. Huhh… 

Amúgy ezen a fantasztikus termékelőnyön kívül számos más, az életét megkönnyítő fantasztikus szolgáltatást is kínál – hiszen jól tudjuk, hogy a vasalás nem mindenkinek a kedvenc munkája. Ezért, amikor a makacs gyűrődésekkel kínlódva küzdünk, vagy már feladnánk a farmerek vasalását, akkor az Impact vasaló segítségünkre siet, és a precíziós gőzölős vasalóorrának köszönhetően könnyűszerrel kivasalja a mély ráncokat.  Mindenemellett természetesen tiszta és teljesen biztonságos is. A vízkőtlenítő, csöpögésgátló és öntisztító funkciók a kosz és a vízkő felgyülemlését minimálisra csökkentik, ami azt jelenti, hogy az értékes vasalónk élettartama sokkal hosszabb lesz! Az automatikus kikapcsoló funkció pedig azoknak is jól jöhet, akik gyakran rohannak, kapkodnak, és attól tartanak, hogy egyszer bekapcsolva felejtik a vasalót… Íme, egy kis kedvcsináló! 

Na, és akkor jöjjön két igazán erős, ütős példány! 2600 Watt teljesítmény, azért az már valami! A Supreme Steam Pro tervezésének köszönhetően sokkal több, mint egy szédítően divatos készülék. Sokoldalúsága azt jelenti, hogy nem csak a vasalódeszkán képes az anyagokat simává varázsolni, de függőlegesen is használható a felakasztott ruházaton. Így az egyik percben még magas hőmérséklet beállítással vasalhatunk akár egy farmert, majd utána a gőzölő funkcióval óvatosan kisimíthatjuk a legféltettebb selyemblúz redőit is. A ruhákat egyáltalán nem károsítja, de bónusz, hogy ily módon a karunk sem megfájdulni tőle. Változatosan használhatjuk: választhatjuk a száraz vasalási funkciót, beállíthatjuk az állandó gőzölést vagy ha megfelelőbb, akkor a permetezés és gőzlöket üzemmódot. A Supreme Steam Pro vasaló 40g-os folyamatos gőzmennyiséget és 145g-os gőzlöket teljesítményt kínál, továbbá a könnyen feltölthető 310ml-es víztartálya lecsökkenti a feltöltések számát.

A Supreme Steam Ultra is hasonlóan ütős kis készülék: ennek segítségével szó szerint teljes gőzzel haladhatunk előre, hiszen a megnövelt folyamatos gőz funkció felkészít bennünket bármilyen kihívás leküzdésére. Ráadásul ennek a szépséges vasalónak merész és feltűnő színe magabiztosságot sugároz, így tudatva a világgal, hogy nem csak attraktív, de bármilyen feladat ellátására is képes. Függetlenül attól, hogy a gyűrött szövet kisimítását megnyugtatónak vagy csak egy szükséges házimunkának tartjuk, a fokozott gőzölő funkció és a víztartály kapacitása megkönnyíti számunkra a feladat erőlködés nélkül történő elvégzését.

Itt is csodás dolog a különlegesen hosszú hálózati kábel, amely bárhol is legyünk, szabadon végezhető vasalást tesz lehetővé számunkra.! Szóval rendezkedjünk be a TV előtt és és merüljünk bele a kedvenc showműsorainkba, és máris indulhat a vasalómóka! Már csak választani kell egy megfelelő példányt a szuper kínálatból. Tényleg egyik klasszabb, mint a másik, még a végén megszeretjük a vasalást, nem igaz?