">

Anyakanyar újratöltve

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , ,
gabireka_feherfeketeAz Anyakanyar visszatért! Mit szóltok? Tovább tartott, mint gondoltuk, de megújultunk mi is, és úgy hozta az élet, hogy végül a tavasz első napján köszöntünk újra titeket!

Nehogy azt gondoljátok téli álmot aludtunk, és tényleg csak pihenéssel töltöttük az év első két hónapját. Szerettük volna az Anyakanyart felfrissíteni. Magunknak, nektek. Mert már ránk fért némi face lifting. Gondoltátok volna, hogy  mióta elindultunk négyszer írtuk meg az Egri csillagokat? Amikor az ötlet felmerült, hogy picit más arculattal, felépítéssel jelenjünk meg, nem is gondoltuk volna, hogy ez a költöztetés így el fog húzódni. Nem titok, többen segítenek nekünk. Legkedvesebb IT-gurunk, Ádám tehát hozzálátott az anyagok lementéséhez és újrarendezéséhez az év elején. Akkor még azt hittük, sima ügy lesz, pikk-pakk átfésüljük a dolgokat. Aztán Ádám, a maga nagyon alapos és precíz módján csendben megjegyezte, ő tudja ám, hány szóból áll az Egri csillagok… és most már azt is tudja, hogy az Anyakanyar oldalán fellelhető tartalom ennek éppen a négyszerese… Elképesztő, nem? És nem is csak a mennyiség miatt!!!

Úgy elrepült ez az idő, és most hogy újra átolvastuk a korábbi írásokat, döbbentünk rá arra, tényleg milyen jó naplót írni, milyen jó ezáltal emlékeztetni magunkat arra, milyen sok szép pillanatot éltünk meg a családunkkal, a gyerekekkel, a munkánkban, egy-egy kiránduláson, nyaraláson. Hogy mennyit főztünk és kézműveskedtünk, hogy mennyire jó, hogy pszichológustól sálkészítőig, virágkötőtől illatszakértőig megismerhettünk számtalan érdekes személyiséget, akik színesebbé tették a mi és az Anyakanyaros olvasók életét is.

anyakanyar

És hogy mi az, ami még feltűnő volt? Hogy hány és hány olyan anyával találkoztunk, akik amellett, hogy csodás anyák, tele vannak ötlettel, energiával és olyan vállalkozásokat eszeltek ki, melyeket tényleg érdemes egymásnak megmutatnunk. Nem egy, nem kettő inspiráló nőt és vállalkozását mutattunk be nektek eddig is, de ezután nekik még kitüntetettebb figyelmet szentelünk majd. Mindig kértünk titeket, – de azt tervezzük, hogy ezután még intenzívebb lesz veletek a kapcsolat – hogy írjatok nekünk! Miről olvasnátok szívesen? És írjátok meg a saját történeteket is! Különlegesek vagytok Anyakanyar olvasók! Régóta érezzük már, hogy az Anyakanyar tényleg a Vagány Anyák Klubja lett.

Az Anyakanyar mától már nem csak nektek szól, vagy rólatok szól, hanem veletek együtt szól. Az Anyakanyar szerzőcsapata veletek válik teljessé! Várjátok csak ki a végét! Tele vagyunk tervvel, és ez a megújult külsejű honlap csak a kezdet!

Köszönjük, hogy hűséges olvasóink vagytok!

Puszi: Gabi és Réka