">

Boldog Új Évet Kívánunk!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
Az alábbi tapasztalat nyilván nem csak a miénk. Ha valaha éreznénk is úgy, hogy ólomlábakon totyog az idő, és nehezen jönnek el az újabb és újabb fontos napok, hát a december hónap egészen biztosan kivétel ez alól. Nem tudjuk, ennek az lehet-e az oka, hogy annyira tele vagyunk várakozással, legyen szó a Mikulás jöttéről, a karácsony meghitt napjairól, vagy a várva várt családi pihenésről, programokról, de egyszer csak azt vesszük észre, hogy éppen hogy csak előszedtük a karácsonyi díszeket és megterítettük az ünnepi asztalt, már újabb fontos napra készülünk. Búcsúzik az esztendő. Ilyenkor itt a számvetés ideje, meg hát ahogyan az szokás, az ünneplésé is. Méltóképpen illik búcsúzni az előző évtől és ébren illik várni az új esztendő első perceit, ha csak tehetjük, szeretteink, barátaink körében.

Annyiszor mondtuk el már az utóbbi időben, hogy nagy boldogság számunkra, hogy május 6. óta egyre több új barátunk is lehet, igen, bizony, ti vagytok azok, kedves Anyakanyar-olvasók. És ahogy azt az illem megkívánja, meg hát a szívünk is ezt diktálja, ha nem is ünneplünk mindannyian együtt ma éjfélkor, legalább virtuálisan szeretnénk koccintani veletek. Íme! :-)

Ha még korán van a pezsgőhöz, jöhet a narancslé vagy a tea is, de tudjátok azt is, mi ma éjfélkor egészen biztosan rátok, új és nagyon kedves barátainkra és az Anyakanyar 2012-es évére, na meg persze 2013-as terveinkre is koccintunk majd. Legyünk hát együtt, tartsatok velünk a küszöbön álló új esztendőben is!

Egészségben, sikerekben, örömteli pillanatokban gazdag nagyon boldog újesztendőt kívánunk!

Puszi: Réka és Gabi