">

Kell egy kis áramszünet…

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , ,
DSC_0551okKell egy kis áramszünet, időnként mindenkinek… mondja a régi dal, és az az igazság, hogy egyet kell értsünk a szöveggel. Nem lehet mindig mindent ugyanazzal a lendülettel, energiával vinni, néha muszáj szusszanni is egyet, töltekezni, átgondolni, újratervezni. Húsz hónappal ezelőtt vágtunk bele a nagy kalandba, merész vállalással, hogy mostantól minden nap itt leszünk jelen az oldalon, és őszintén megosztunk veletek mindenféle gondolatot, praktikát, ötletet, tapasztalatot. Sok kalandba vágtunk bele így együtt, bolondoztunk, ismerkedtünk mindenfélével, kipróbáltunk újdonságokat, és közben törtük a fejünket, hogy mi mindenről írhatnánk még nektek, amit hasonló örömmel olvastok majd. Nagy boldogság számunkra, hogy napról napra, hétről hétre hónapról hónapra többen vagyunk itt az Anyakanyarban, és figyelemmel követtek bennünket. Hálásan köszönjük!

anyakanyar pillanatok

És hogy továbbra is itt lehessünk veletek, most érkezett el az idő, hogy egy kicsit szeretnénk felfrissülni, új energiákat gyűjteni, hogy a jövőben is adhassunk nektek érdekes olvasnivalókat, fel tudjuk hívni a figyelmeteket sokféle dologra, újdonságra, vagy egész egyszerűen csak elmondhassuk, hogy mi éppen hogy élünk meg, hogy oldunk meg valamit, hátha egy kicsit is segíteni tudunk nektek ezzel, vagy éppen csak erőt adunk, hogyha látjátok, minden anyuka hasonló kanyarokat vesz be a mindennapok során, mi is. :-). Holnap Vízkereszt, a karácsonyfa hivatalos lebontásának ideje és mi is ezt a napot szemeltük ki most arra, hogy egy picit háttérbe vonuljunk, és egy hónap szünetet tartsunk itt az oldalon. Természetesen ez idő alatt is olvasható marad az anyakanyar.hu, hiszen több mint 600 bejegyzést írtunk már nektek, ha hiányzunk, itt leszünk a korábbi gondolatainkkal is. A youtube-csatornánkon újra nézhetitek a videóinkat, és a Facebook-oldalon is tudunk kapcsolatot tartani, még az is lehet, hogy az adventi, nagy érdeklődésre számot tartó játékokat januárban is követi néhány újabb… :)

Egy hónap múlva pedig veletek, újra, ugyanitt, azt nem mondjuk, hogy ugyanígy, mert egy picit megújulva várunk vissza mindenkit. Legyetek jók addig is, találjátok meg az örömet, a szépet és a jót az év egyik legundokabb hónapjában, a januárban is!

Puszi: Gabi és Réka