">

Aranyélet – szabaduljatok ki!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , , , ,
rekagabi_oszTalán emlékeztek, tavaly egy nagyon izgalmas kalandban volt részünk, amikor is megmenthettük a világot egy pop-up, azaz ideiglenesen berendezett szabadulószobában. Nagyon jól éreztük magunkat, így mikor most hírét vettük annak, hogy az HBO nemsokára induló új magyar sorozatát egy különleges játékkal harangozza be, rögtön felkaptuk a fejünket. Sietni kell, mert csak a héten van nyitva, de hát egyébként is, utána nemsokára indul a néznivaló, jön az Aranyélet című sorozat.

A budapesti belvárosban járók izgalmas építményre bukkanhatnak tehát október 15-21-e között az Erzsébet téren, hiszen megnyitotta kapuit Budapest első, magyar filmsorozatra hangolt pop-up szabadulószobája, mely csupán 1 hétig üzemel és mely a november 8-án 8 órakor debütáló thriller elemekkel megspékelt családi dráma sorozathoz, az Aranyélet tematikájához kapcsolódik.

HBOSzabaduloszoba_Aranyelet_ErzsebetTer_ak

Az Aranyélet november 8-án indul az HBO-n és az HBO GO-n, ám már most akkora érdeklődés övezi, hogy a csatorna kieszelt egy igazán szokatlan felvezetést az egyedülálló magyar sorozatnak.  Egy héten át egy igazi, Aranyéletre hangolt szabadulószoba várja azokat, akik szeretnék jobban megismerni a magyar gyártású pszichodrámát, vagy csak szeretnének kicsit kikapcsolni a mindennapi mókuskerékből. Ebben a szobában, ugyanúgy, mint majd az Aranyéletben, semmi nem az, aminek látszik. A játékhoz a sorozatot ismerni nem kell, a feladatokat anélkül is meg lehet oldani. Nem nehezek, csupán némi rafinéria, vagy baráti segítség kellhet hozzá. Használható a játék közben mindenféle technikai eszköz, vagy okostelefon. Sőt, az igazán leleményesek a közösségi felületek használatától sem riadnak majd vissza. A szervezők 4-5 fős csapatokat várnak a helyszínre.  A játék felváltva zajlik két szobában, stílusuk merőben eltérő lesz, de a legjellegzetesebb objektumokat, melyek szorosan kapcsolódnak a sorozathoz is, mindkét szobában megtalálhatóak. Hogy mire lehet jó egy kalitka, és hogy hogyan lehet megtalálni az összes puzzle darabot, ami a kijutáshoz kell, a játékosokon múlik. A részvétel ingyenes és mindösszesen 15-20 percet vesz igénybe a játék, ám az élmény egy életre szól, Aranyéletre!

HBOSzabaduloszoba_Aranyelet_ErzsebetTer_ak1

A kisebb-nagyobb bűncselekményre utaló elemekkel, melyek szintén a sorozat egyes jeleneteire utalnak, valamint a logikai és ügyességi feladványokkal soha sehol máshol nem találkozhatnak a szabadulószobák iránt érdeklődők. A játékot a PánIQ Szoba szervezi, de Aranyéletre hangolta. Aki pedig sikeresen kiszabadult, természetesen nemcsak a játék élményével lehet gazdagabb, hanem egy hónapnyi korlátlan HBO GO hozzáféréssel is, valamint egy PánIQ szoba kuponnal.

Szabaduljatok be az Aranyéletbe és szabaduljatok ki Budapest első, magyar filmsorozatra hangolt pop-up szabadulószobájából!

A sorozatból egy kis ízelítő itt:

Jó szórakozást a játékhoz és természetesen majd a sorozathoz is!

Puszi: Réka és Gabi