">

Csípőre tett babák

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
Ha olyan termékről olvasunk, hallunk, amely szerintünk sokak számára érdekes lehet, akkor mindenképpen arra törekszünk, hogy mielőbb be tudjuk mutatni nektek is. Ha olyan anyukával találkozunk, aki anyává válása után vesz váratlan fordulatot és kezd valami újban gondolkodni, vállalkozást életre hívni, szintén. Úgyhogy nem csoda, hogy felcsillant a szemünk, hogy felfedeztük a BabaCo márkát, így örömmel mutatjuk most be nektek Puskás Krisztinát, a márka megálmodóját. Megkértük, hogy meséljen nekünk a BabaCo csípőülőkéről, amely egy, a Szabadalmi Hivatal által védett, egyedülálló gyógyászati segédeszköz, és nem mellesleg egy rendkívül fontos használati tárgy.

A BabaCo “története 11 évvel ezelőtt kezdődött. Egy saját élethelyzetből és tapasztalatokból kiindulva, megfigyelve és kipróbálva egy olyan babahordozó született meg, mely egy alapötlet tovább fejlesztett változataként jött létre. Ez egy orvosilag is biztonságos, kényelmes, egészséget védő új és egyedülálló olyan hordozó, amely alulról megtámasztva a baba teljes testsúlyát jelentett, és jelent mai napig órási áttörést és nagy segítséget az egész család számára a babahordozásban.

Abban más mint a többi hordozó, hogy a BabaCo alulról támasztja meg a baba teljes testsúlyát, olyan mint hogyha egy kis padon ülne a baba, így az ülőkefelület eloszlatja a súlyt, ezáltal leveszi a teljes terhelést a mama hát-, váll-, derékízületeiről, kímélve azokat az terheléstől. Nem húzza a vállat felső pánt, és nincs szükség többé a csípő oldalra történő kitolására sem, így egyenes háttal, derékkal hordhatjuk kicsinyeinket, miközben megszűnik a baba csípőről történő lecsúszása esetén a “feldobása” is. Az ülő felület ergonómiai kialakítása pedig olyan, hogy a baba egyenes testtartással ül rajta, mely biztosítja a gerincének egészséges fejlődését is. Öröm a mamának, öröm a babának! Könnyű, biztonságos, kényelmes viselet az egész családnak!

És hogy ez mennyire így van, azt igazolják szülész, nőgyógyász illetve gyógytornász szakvélemények, valamint a 2015-ben elnyert szakmai Gyógyászati Segédeszköz minősítés, amely alátámasztja, és igazolja orvosilag is a BabaCo csípőülőke hatásait, előnyeit. Ennek okán Egészségpénztárra is elszámolható, ami nagy segítség a családoknak! Ajánlják orvosok, védőnők és persze számtalan elégedett édesanya és nagyszülő.

A BabaCo ülőke 0-6 hónapos korig – kétféle fekvő pózban (hason és háton) használható, és akár szoptatáshoz is kiváló. 6 hónapos kortól 3,5-4 éves korig  pedig hatféle ülő pózban ajánljuk, 20-25 kg-ig terhelhető. 

Ami tényleg fantasztikus, hogy nemcsak megelőzésre, hanem a már kialakult panaszok enyhítésére is alkalmas, és hát nem utolsó szempont, hogy a BabaCo-val könnyedén több időt tud a baba testközelben tölteni édesanyjával a mindennapokban. A testközelség pedig tudjuk, hogy mennyire fontos a babák egészséges lelki fejlődésében.
Nagyszülőknek is óriási segítség a kis unokájuk kézben tartásánál, közeli meghitt pillanatok közös megélésében.

A BabaCo Magyarországon, hazai alapanyagokból, kis manufaktúrában készül, kézzel, nagy odafigyeléssel és nagy-nagy szeretettel. A színeket közkívánatra és szezonálisan alakítjuk, évszakokhoz illően. Mindig új meglepetés-színnel. Persze általában az alapszínek a legkedveltebbek. A fekete,  a grafitszürke és farmerkék. De nagyon szeretik, amikor új szín jelenik meg. Idén pl. nagy kedvenc volt a terrakotta és a magenta szín.  

Csupa elégedett és hálálkodó üzenetet kapunk, ami tovább lelkesít minket. Már csak ezért is megéri csinálni, hogy sorra kapjuk a visszajelzéseket, anyukáktól, nagymamáktól egyaránt, hogy mekkora segítség a BabaCo, elmúlik a kéz, váll, ízületi fájdalom és újra öröm a babák kézben tartása!

Bővebb információ, aktuális színválaszték itt: https://babaco.eu/

A használatról pedig itt nézhettek meg egy kisfilmet: