">

Fotók, trükkök, tanácsok

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
Nyár van, nyaralunk. Meg fotózkodunk. Hiszen milyen jó is később megmutatni az otthon maradottaknak, hogy merre jártunk, milyen jól állt nekünk a Duna, a Balaton vagy éppen a tenger. Milyen jól is nézünk ki az ápolt, gondozott parkban, a padon ülve, vagy csak úgy egy szép látványnál elmerengve. Ma már ugye a közösségi oldalunkon is megosztjuk a képeinket, nemcsak a családi albumba kerül, úgyhogy még fontosabb, hogy jól nézzünk ki rajtuk, nem igaz? Hát mit szólnának az ismerősök, régi osztálytársak, ha előnytelenül festenénk azokon a bizonyos fotókon? És a jó fénykép nem okvetlenül csak jó fényképezőgép, meg ügyes fotós kérdése, egy privát képnél is nagyon fontos, hogy hogy tartjuk magunkat, kezünket, lábunkat, fejünket.

Képzeljétek el, vannak olyan tanfolyamok, protokolliskolák, ahol ezt külön tanítják a hölgyeknek. Nemrégiben szerencsénk volt megismerni egy nagyon kedves, fiatal szőke hölgyet, Juhász Klaudiát, aki egy évvel ezelőtt elvégzett egy előkelő protokoll-kurzust Londonban, s így nagyon sok olyan tapasztalatot szerzett, amelyet mi, magyar nők is hasznosíthatunk. Egyelőre nem tanítja mindezt iskolában, meg tanfolyamokon, de nekünk sikerült rábeszélnünk arra, hogy az Anyakanyar olvasóit időről időre avassa be majd néhány praktikába. A nyárra és a felfokozott fotózkodási kedvre való tekintettel azzal kezdtük a tanácskérést, hogy milyen trükkökkel tudunk még jobban mutatni azokon a bizonyos felvételeken.

Na akkor ezt most lehet gyakorolni, a legjobb képeket pedig várjuk az Anyakanyar emailcímére :-) Nevetni ér pózolás közben,  ezt semmiképp ne feledjétek, attól csak vidámabbak lesznek a fotók!

Puszi: Réka és Gabi