">

Trendek és praktikák – kell a smink!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , , ,
gabireka_hopelyhesReggelente tükörbe nézni jó. Vagy nem annyira? Egyrészt mi igyekszünk aszerint élni, hogy legyen öröm minden nap, és örüljünk minden reggel annak, hogy élünk, egészségesek vagyunk, szeretünk és szeretve vagyunk, és sok-sok izgalmas dolog vár ránk még aznap. De persze azért csak előfordul, hogy a reggeli tükörkép nem egészen azt mutatja, amit látni szeretnénk. Egy álmatlan éjszaka, vagy agyalás a napi programon és gondokon az arcunkon is lenyomatot hagy. Meg hát ősszel már mégis csak napfényhiányunk van, sápadtak vagyunk, karikásabb a szemünk, szóval nem árt az, ha egy kis korrekcióval indítjuk a napot.

Nekünk szerencsénk van, mert ha dolgozunk, nagyszerű kollégák, sminkek kitűnő ismerői, a sminkelés nagymesterei vesznek bennünket kezelésbe. Tőlük igyekszünk mindig ellesni a praktikákat, hiszen a hétköznapokon mi is magunkat kell, hogy formába hozzuk, akár csak egy hétköznapi ámokfutásra, akár egy-egy különlegesebb alkalomra. Azt gondoltuk, nektek is hasznos lehet, ha megkérdezzük az Anyakanyar egyik kedves munkatársát, Odorán Kingát arról, hogy mit ajánl nekünk most az őszi-téli napokra.

Az őszi-téli, szelesebb-hidegebb levegőtől arcunkat is óvni, védeni kell. Tehát a hidratálás mellett a vékony sminkréteg is segít. A színezett hidratálókrémek, esetleg a BB-krémek nagyon jó barátaink lehetnek, és akkor amellett tényleg elég egy kevés szempillaspirál, jelesebb napokon tus, vagy egy kis szemhéjpúder, cseppnyi pirosító és egy leheletnyi szájfény, és akkor egész nap önbizalommal telve, jól érezhetjük magunkat a bőrünkben. A sminkcuccaink megvásárlásánál tényleg érdemes ügyelni arra, hogy ne vegyünk gyenge minőséget, a bőrünk hálás lesz érte, és még napi használat mellett is sokáig elég egy-egy jobb darab. Ráadásul jönnek az ünnepek, az idei kívánságlistára is kerülhet rúzs vagy szemfesték, az mindig jó ajándék, nem igaz?
Sminkeljetek, legyenek szépek minden nap, elsősorban saját magatok, na meg persze a párotok, családotok, barátaitok kedvéért!
Puszi: Gabi és Réka