">

Füstölgés egészségesen

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , ,
A környezetünk és saját magunk védelme az utóbbi időben egyre fontosabb és fontosabb lett. Igazi túlélőtáborban vettünk részt az elmúlt másfél évben, ez sok változást hozott az életünkbe, életünkben. És lássuk be, a nyugalomra is mindennél jobban szükségünk van. Kinek ez, kinek az adja meg a kikapcsolódás érzését.

És bár fókuszban az egészségünk, de sokan vannak mégis, akik nem igazán tudnak, vagy nem szeretnének lemondani a régen károsnak titulált szenvedélyükről. Nincs is ezzel semmi baj, hisz a hagyományos, nikotinos megoldások helyett választhatják azt, amiben nincs nikotin. 

Füst nélkül is lehet füstölni, ez már egy nagy trend a világban és most itthon is hozzáférhető. 

Amennyiben nem tudnátok: két iránya van a füstmentes dohányzásnak: elektromos cigaretta és dohányhevítő készülék. A hevítő készülék használata inkább hasonlít a dohányzás élményéhez, de akár a teljes leszokás elejét is jelenheti. Az e‑cigarettában folyadék van, ami lehet nikotinos vagy nem nikotinos. A dohányhevítő készülékbe egy ténylegesen dohányból készült, de a szokásosnál kisebb méretű cigaretta tehető, de nincs égés, mint a rendes cigarettánál, hanem csak egy jóval alacsonyabb fokon történő hevítés, így már ezzel is számos káros anyag keletkezése kiiktatható. Ez a töltet természetesen minden esetben tartalmaz nikotint. A Ccobato pedig ezen csavar úgymond egyet azzal, hogy a növényi töltet, ami benne van, nem dohány, hanem tea, így további számos anyag kiiktatható, ami a dohányban van, és többek között a függőség kialakulásáért felelős nikotint sem tartalmaz. A kettő közé ékelődik be úgymond, a nikotinos Unicco, ami bár tartalmaz hozzáadott nikotint, de nincs benne dohány, mert ez is tea alapú, másrészt meg a teljesen nikotinmentes Ccobatóhoz képest tud egy átmenetet képezni, hogy ne kelljen egyszerre mindenről lemondani.

A Ccobato nem tartalmaz dohányt, ezért azok az anyagok sem tudnak felszabadulni, amik a dohányban jelen vannak. Tehát a formaldehid, a nehézfémek sem, de maga ugyanúgy a pára és a szívás élménye megmarad. Ez a termék, mielőtt a japán piacra lépett volna, egy komoly élelmiszerbiztonsági ellenőrzésen ment át. Japán ugyanis a legnagyobb piaca ezeknek az újszerű, füstmentes technológiáknak. És mi van benne akkor? Tea, menta, növényi glicerin, némi propilén-glikol és természetesen ízanyagok, hogy ezáltal maximálisan élvezhető legyen a néhány perc. 

Sokan úgy találkoznak ezzel a termékkel, hogy nem is tudják, már itthon is hozzáférhető. A világban ez most az egészséges sikk kategória, Pinteresten vagy Instán gyakran lehet vele találkozni. Igazából viszont az egészség, vagy az egészségesebb életmód kell, hogy igazán sikk legyen.

A Ccobato alapja a zöldtea, amiről tudjuk, hogy eleve fontos alappillére az egészséges életnek. Oolong tea és menta található még benne. Gyümölcsös és mentolos ízekben is kapható. Az aromakapszulát pattintjuk fel és ekkor szabadul fel az íz, ami az élményt adja.

A fogyasztók választhatnak fekete menta, áfonya, sárgadinnye, citrom és őszibarack, almás-fahéj, csokoládé és kávé aromájúakból. Ugye, milyen jól hangzik? Kinek a pap, kinek a sárgadinnye, de mindenki megtalálja a maga kedvencét. Ez pedig egy jóval barátságosabb út, ha valaki szeretne dohányozni, de teljesen természetesen óvná az egészségét.

A társasági faktort pedig ne felejtsük el ebben a kategóriában. Ugyanis egy esti barátnős beszélgetésnél, társasági borozásnál néha rágyújtana az ember. A Ccobato lehet az út ahhoz, hogy füstöljünk is, meg ne is. Élmény, de közben vigyázunk magunkra és embertársainkra is. Ez már a jövő, ami itt van, hozzáférhető. 

Az egészséges dohányzás legyen itthon is trendi, ehhez ad megoldást a Ccobato márka. Hozzáférhető a Ccobato webshopban és számos élelmiszerüzletben, bioboltban, benzinkúton és újságosnál.  

Minden egyéb infó itt: https://ccobato.eu/uzlet/