">

Sz-épüljünk egészségesen!
Új év, új szokások. Fogadalmak, hogy idén aztán már tényleg egészségesebben élünk, tudatosabbak leszünk, jobban odafigyelünk magunkra és a környezetünkre egyaránt. Legyen így! És miért is ne kezdhetnénk saját magunkkal a változtatásokat? Hiszen itt volt az év végi hajsza, amely mindannyiunkat megtaposott, lemerített, aztán rápakoltuk még az ünnepeket, a néha túl sok finomsággal, és amúgy is itt a tél, a fénytelen napok hosszú sora. Szóval nincs más hátra, mint előre, kapjuk össze magunkat, hogy tavaszra tényleg elmondhassunk magunkról, szépek vagyunk. 

Szép. No és ép. Ez legalább annyira fontos, hiszen csak akkor lehet szép az ember, ha megfelelő dolgokkal táplálja magát. Amit pedig először észreveszünk magunkon és egymáson, az a bőrünk, így a bőrápolás, mindig, minden életkorban, minden időszakban, stressz idején pedig pláne elengedhetetlenül fontos. Egy kis kecskeméti cég nevéül is választotta ezt a mottót: Sz-ép vagyok! Termékeikkel pedig mindent megtesznek azért, hogy ez így is legyen. A cég alapítója és motorja, Károly Anna évről évre egyre nagyobb jelentőséget tulajdonított a tiszta élelmiszer – tiszta kozmetikum – kreativitás hármas egységének, így vállalkozásának fejlesztése során lépésről lépésre eljutott a krémek fejlesztéséig. Ahogy ő mondja:

“Egyre többen nem szeretjük, elutasítjuk a mesterséges, szintetikus, élettelen dolgokat. Találkozások, új ismeretségek, szakmai konzultációk, kihívások követték egymást. Mindig csak a következő lépést láttam, néhány azt követőt elképzeltem, sok-sok intuíció segítségével.  A krémek elkészültek s már jött is az új, szélesebb spektrum : csomagolás, arculat, marketing. S a szándék, hogy segítők lehessünk a hozzánk hasonlóan gondolkodók, vegyszermentes anyagokat kedvelők részére. Termékeink  jellemzője, hogy élelmiszer tisztaságúak.

Hitvallásom a természet analógiájára épült : Az ember a természet része. Testünk felépítése ugyanolyan, mint a Földé, hiszen a Föld felszínének 75 %-a víz (óceánok, tengerek, folyók, jég), és a szervezetünk fő alkotóeleme is víz,folyadék (nyirok, vér). Tehát ahhoz, hogy egész-s-égesek, sz-épek legyünk, alapvető fontosságú a test vízzel történő táplálása. Kívül és belül egyaránt.”

Az év végi hajrá lenyomatait ellensúlyozva mi két termékre csaptunk le azonnal: a Gyógynövényes Nappali Feltöltő Krémre, amely csak természetes, növényi hatóanyagokat és méhviaszt tartalmaz és az argánolajnak (is) köszönhetően minden bőr típus barátja. Hidratál, feltölt, táplál, kiegyenlít. Jótékony hatású a 40+-os bőrre napraforgó, argánolaj, rizsolaj tartalma következtében. Kifejezetten hasznos a vízhiányos, érzékeny bőrnek. Az olajak, vajak mellett a körömvirág jótékony hatása erősíti a regeneráló funkciót. Az esti alapos arctisztítás után pedig jöhet a hasonlóan természetesen hatékony Éjszakai Táplálókrém, amelynek különlegessége kimagasló olajtartalma, amelynek köszönhetően használata extrém száraz vagy dermatitiszes jellegű bőrön is javasolt. Persze ezeken kívül is találhatunk még sok-sok klassz terméket, csak győzzük tesztelni őket!

És ami még hab a tortán, azaz különlegesen melengeti szívünket, az a környezetbarát csomagolás. A Sz-ép vagyok krémek csomagolása ugyanis szintén úgy lett kitalálva, hogy ne károsítsa a környezetünket. Dobozként háncsot használnak, azok pedig egy kézműves asztalosműhelyből érkeznek, ez extra piros pont az amúgy is kitűnő minőségű alapanyagokból, magas hatóanyagú, magas hozzáadott értékkel és rengeteg szeretettel, odafigyeléssel készített termékeknek. Ha vágyódtok egy kis megújulásra, ne habozzatok, kattintsatok: http://www.szepvagyok.eu/