">

Gyerekruhák a szigetről

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , ,
Azt gondoljuk, nincs olyan fiatal lány, leendő anyuka, aki ne ácsorgott volna elérzékenyült mosollyal az arcán a tündéri apró ruhácskák között az áruházakban. Megannyi apró színes csoda, csíkok, kockák, pettyek, fodrok, cuki állatfigurák, hímzések, miegymás. És persze ilyenkor azt érezzük, nincs az a pénz, amit meg nem érnének ezek az édes kis textíliák, már látjuk benne a porontyunkat, hogy ő lesz a legfessebb kislegény, vagy a legcsinosabb kislány a játszótéren. Az árcédulát ilyenkor nem is okvetlenül nézzük, bár ha igen, lehet, hogy felszisszenünk, hogy mégis mi kerül ezen a helyes kis farmerszoknyán, vagy falatnyi pólócskán ennyibe. És ekkor még nem is sejtjük, hogy a gyerek annál is gyorsabban növi ki ezeket, ahogy azt valaha terveztük…

A kisbabánk születése után picit átértékelődik a helyzet. Nemcsak azért, mert rájövünk, hogy a ruha nem mindig marad olyan makulátlan, mint a kedvenc boltunkban, hanem azért is, mert a gyerek tényleg nő, mint a bolondgomba. Pikkpakk képes kinőni a legdrágábban vett designholmikat is, úgyhogy az ember lánya hamar a praktikum felé fordul. Szerencsés helyzetben van az az anyuka, aki nagyjából egy időszakban szül barátnőkkel, rokonokkal, ilyenkor azért egy jókora kupac baba- és gyerekruha vándorol gyerekről gyerekre, ha mázlink van, szép és jó állapotban. De mi van, ha valakinek éppen nincs a környezetében hasonló korú és nemű gyermek, a padláson őrizgetett régi ruhákat már nem adná szívesen a kicsire, viszont ragaszkodik ahhoz, hogy szépen öltöztesse fiát-lányát? Ilyen esetekre szuper megoldás a turkáló, ahol nagyon sokszor remek minőségű, megkímélt vagy éppen vadiúj göncöket vadászhatunk. Viszont sokan idegenkedünk még a turkálástól, nem látjuk a fától az erdőt, és jobban szeretjük, ha valaki kicsit előválogatott már nekünk, megkönnyítve a helyzetünket.  Egy szuper megoldásra bukkantunk nemrég, amit örömmel próbáltunk ki és ezt most veletek is megosztjuk. Minőségi angol gyerekruhákat webshopból, időt, energiát spórolva, kényelmesen akár a fotelből vásárolhatunk a Ruha-sziget oldaláról. Jól hangzik, ugye?

Hát még ha megismerkedünk a vásárlásunkat követő további részletekkel is. Az oldalon működik egy foglalási rendszer, amelynek segítségével akár 14 napig is fontolgathatod, hogy a lefoglalt ruhákat tényleg meg szeretnéd-e vásárolni, vagy esetleg azóta érkezett-e másik, ami jobban tetszik. Neadjisten, a gyerek három nap alatt is nőtt, és már nem vagy biztos benne, hogy jó lesz az elsőre kiválasztott méret :-) Amíg te gondolkodsz, addig viszont más nem csaphat le a kiszemelt ruhára, addig érvényes a foglalásod. És ha mégsem jó, akkor 8 napon belül visszaküldheted, persze csak akkor, ha nem vágtad le a Ruha-szigetes cédulát, illetve új ruháknál az eredeti cetlit, és választhatsz, hogy levásárolod az árat, vagy visszakéred inkább. Új ruhákat is említettünk: igen, az oldalon csillagokkal van jelölve, hogy a ruhát sosem hordták még, és eredeti árcédula is van még rajta, kifogástalan vagy jó állapotú-e, esetleg viseltesnek vagy hibásnak ítélte meg a cuccot a válogatást gondosan elvégző csapat. Bizonyára sokszor gondolkodtatok már azon velünk együtt, hogy hogy a csudába kerül ennyi angol használt ruha a körforgásba, de hát ez egészen egyszerűen azért van, mert az angol fogyasztók lényegesen gyorsabban cserélik le ruhatáraikat, ráadásul az évi 4-szeri készletkisöprő akciónak köszönhetően az üzletekből is villámgyorsan pörög ki a hatalmas árukészlet. Ezek a ruhák pedig nemcsak rendkívül stílusosak és divatosak, hanem nagyszerűen bírják a strapát, számos mosás után is jól tartják a formájukat, tehát tényleg érdemes néhány ilyen darabot beszerezni.

És ha már a készletkisöprést emlegettük: néhány napja óriási kedvezmény van a Ruha-sziget-en, augusztus 9-ig 40 % kedvezménnyel lehet elképesztően cuki darabokhoz hozzájutni. Be is fejezzük az írást, és egy kicsit böngészünk most mi is, mert új, de megfizethető árú ruhából sosem elég a gyereknek. Evezzetek át ti is erre a képzeletbeli szigetre, és újítsátok meg a csemete ruhatárát, ha éppen aktuális!

Kellemes böngészést!

Puszi: Réka és Gabi