">

Gardróbfrissítés jutányos áron

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , ,
Meséltünk már nektek arról, hogy a fotózásaink mindig nagyon kalandosak? Akkor sem egyszerű a helyzet, ha csak mi ketten vagyunk, mert hogy eleve nem vagyunk olyankor csak ketten. Sokan próbálnak nekünk segíteni, hogy haladjunk, és mindig kéznél legyen a ruhánk, cipőnk, és ha lehet, ne ziláljuk össze teljesen a hajunkat, meg ne kenjük el a szemfestékünket sem. Úgyhogy ezek is vidám, pörgős napok, na jó, meg egy kicsit fárasztóak is. Fokozódik a helyzet, ha a gyerekeink is velünk vannak. Az Anyakanyar lassan egy éves történetében egészen biztosan ezek voltak a legzűrösebb órák, amikor igyekeztünk a csipet-csapatot összeterelni egy kanapéra, egy képre, egy irányba történő mosolygásra. Az ilyen pillanatok után nem csak a gyerekeket nem kell ringatni este, hanem bennünket, és a mi drága fotósunkat sem… :-)

Amikor arra gondoltunk, hogy a tavaszi gyerekruhadivatot legjobb lesz, ha a saját kis modelljeinkkel szemléltetjük, még nem igazán tudtuk, mire vállalkozunk. Ráadásul Beni éppen beteg lett aznap reggelre, így ő ki is maradt a kalamajkából, és a többiek ugyan nagyon rendesen állták a sarat, mégis húzós volt a napunk. Szálltak a szappanbuborékok, ragadtak a cukorkák, de azért szerencsére néhány ruhadarab mégiscsak rákerült a csemetékre. Mutatjuk.

Merthogy, ahogy már meséltünk nektek róla, abszolút annak vagyunk a híve, hogy a gyerekek legyenek szépen öltöztetve, de ésszel. Nem kell egy-egy szezonra egy komplett ruhatárat megvenni, variálható, mutatós, és megfizethető darabok közül válogassunk, mert erős esély van rá, hogy igen gyorsan kinövik. A tavasz és a nyár, az a sok vitamin, meg gyümölcs, és tuti nem lesz jó egyik méregdrága darab sem a gyerekre. Ráadásul a puccos darabokat, (amelyeket többnyire ajándékba kaptunk), annyira tudja félteni az ember lánya, hogy hamarabb növi ki a gyerek, mint ahogy ráadnánk…

Ezért nagy kedvencünk a Ruha-sziget. Itt órákig nézelődhetünk egy nyugis napszakban a weboldalon, nem fog nyafogni a gyerekünk, hogy anya, menjünk már. Betesszük a kosárba, ott hagyjuk, nézegetjük, eldöntjük. Két hetünk van rá. Nem szól közbe holmi záróra, meg morcos eladó. Hát nem csodálatos? És ha mégis úgy gondoljuk, hogy nem, ez mégsem kell, kivesszük  a kosárból. Persze érdemesebb egyszerre egy kupacnyi ruhát rendelni, hiszen akkor megspórolhatjuk a szállítási költséget is, előre utalás esetén már 10 000 Ft felett, utánvétes fizetés esetén 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás.

A Ruha-szigeten nagy kedvenceink a Blue Seven márkájú kisruhák, amelyek teljesen új darabok, és ily módon ebből a márkából minden méretben megtaláljuk a kívánt színt, fazont. Vannak kényelmesebb darabok, mint például laza pamutnadrágok, mintás pólók, de akadnak nagyon csinos kisruhák is szép számmal. Csak győzzünk választani közülük! Lányoknak és fiúknak egyaránt vannak ajánlatok, és ami jó hír, most nagyon sok Blue Seven modellt akciósan lehet megrendelni. Húsvéti nyúl jeligére esetleg? :-) Ahogy látjátok, ezt a sötétkék, virágos fodros kisruhát Anna is örömmel viselte, úgyhogy nála már ott vár a jobb időre ez a tündéri ruhácska, bár ahogy a képen is látszik, akár harisnyával és pólóval is viselhető.

Rebeka mai ajánlata a (képen ugyan nem annyira látható) leggings, virágos, kicsit hippis hangulatú tunikával. A kibontott hajhoz, a pink buborékfújó flakonhoz különösen jól illik ez a vidám, színes darab, ami már erősen a nyár hangulatát idézi. Ezek az enyhén kifelé bővülő szabású, kényelmes kis felső egyébként egy angol gyerekruhamárka kínálatából való, és azok közé a nagyszerű fogások közé tartoznak, amikor egy szinte vadonatúj, kiváló állapotú ruhát nagyon kedvező áron lehet megvásárolni. Itt a webshopban 5 kategóriába sorolva várják a vevőket a ruhák, úgyhogy mindenki megtalálhatja a pénztárcájának megfelelő ruhadarabot. Azoknak is ajánljuk, akik egy turkálóba nem szívesen térnének be, ezek a ruhák tiszta, mosott, vasalt állapotban érkeznek meg a rendeltetési helyükre.

A kisfiúk öltöztetése mindig nehéz ügy. Amíg egy kislányban általában már karonülő korában felébred a nő, és tudatosan nyúl ehhez vagy ahhoz a ruhadarabhoz, a fiúkat jó, ha arra rá tudjuk venni, hogy legyenek kedvesek a játszótéri kaland után egy tiszta pólót venni. Az messze nem igaz, hogy fiúruhában nincsenek legalább annyira vagány és kedves darabok, mi például mindketten imádjuk a csíkokat, úgyhogy egy fiúnak a csíkos póló mindig nyerő ötlet. Attila itt éppen egy óriási szívecskés nyalókával szerette volna jelezni, hogy most már nem az öltözködés, hanem az uzsonna ideje közeleg. A csíkos pólót és sok hasonló rokonát szintén le tudjátok vadászni a Ruha-szigeten, a hozzávaló lezser farmerbermudával együtt. Jó tudni, ha feliratkoztok a hírlevélre, rendszeresen értesítést is fogtok kapni, hogy mikor történt új ruha-feltöltés, mikor érkeztek újdonságok, amelyek között érdemes körülnézni. Törzskártyát is lehet igényelni, ami nem jár kötelezettségekkel, csak előnyökkel és kedvezményekkel. Éljetek vele!

Tavaszra mi már megvagyunk gyerekruhával, várjuk is nagyon, hogy hordhassák is őket a csemetéink. Ti már felkészültetek a jó időre?

Puszi: Réka és Gabi