">

Rajzfilmhősök és ruhák

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
Gyerekeket öltöztetni jó. Vagy nem annyira? Veletek is előfordul, hogy a gyerek megmakacsolja magát és nem hajlandó az évszaknak, programnak, miegymásnak megfelelő ruhadarabokat felvenni? Persze vannak olyan gyerekek is, akik már egészen apró korukban nagyon határozottan tudják, mit szeretnek, és tiltakoznak az ellen, amit anya vagy apa éppen előkészített. Szóval kisimult idegek is kellenek néha ehhez a programhoz, de azért trükkökkel is lehet élni.

Kevés csemete akad ugyanis, akit nem lehet elvarázsolni olyan ruhadarabokkal, amelyeken valamilyen kedvenc rajzfilmhős vigyorog. Ez egyaránt igaz az éppen csak totyogni tudókra, meg a kiskamaszokra egyaránt. Ha jópofa figura, nagy kedvenc van a pólón, akkor sima ügy az öltözködés. Nyilván itt is mindenkinek más és más a favorit, de hát még szép, hogy nem a fiúk ácsingóznak Hello Kitty után, vagy lányok rajonganak Yoda mesterért.

Már többször szóba került, hogy hívei vagyunk az internetes vásárlásnak, hiszen időt, és gyakran pénzt is lehet így spórolni. Az egyik kedvenc webshopunkon például egészen nyugodtan lehet válogatni, kosárba betenni, kivenni, átgondolni, meggondolni, és 14 napig akár lefoglalni, amit kinéztünk. Hogy egyszerre jöjjön a pakk, egy szállítási költséggel és persze egyetlen kitörő nagy örömmel. Szerencsére a Ruha-sziget oldalán a fent már említett menő Disney-pólók is remek áron kaphatóak, minden méretben. Ahogy a szállítmány most landolt nálunk, csaptunk is egy rögtönzött divatbemutatót, melynek eredményeit most megosztjuk veletek.

Rebeka igazi nő. Legjobban szoknyában érzi magát, úgyhogy Hello Kittys felsőjét, amelybe az első  pillanatban beleszeretett, kizárólag ehhez a kockás szoknyához volt hajlandó felvenni, a farmer szóba sem jöhetett. Pontosan tudta, hogy a póló szívecske pirosa nagyszerűen harmonizál a szoknya színével, és mint trendi hölgy, nem fél keverni a mintákat, ahogy azt felnőttek is teszik. Hello Kittynek versenytársa akadt Minnie egér személyében is, hiszen a rövidujjú felsőn még csillámok is biztosítják a varázslatot.Ha még azt is megtudná, hogy rendelhető piros, fodros Minnie egeres szoknya is, na akkor lesz csak igazán nagy a boldogság! Mindenesetre most a biztos befutó ez a szerelés lett. Még szappanbuborék után való kapkodáshoz is kitűnő! :-)

Gabi kislánya, Annácska még csak idén lesz kétesztendős, de már rajta is kezdenek mutatkozni a nővé cseperedés tagadhatatlan jelei. A vajpuha hófehér, piros katicás cipellőhöz csakis piros-fehér delfines póló dukált, a fehér nadrágot pedig úgy viseli, mint egy igazi beach girl. Vannak ruhadarabok, melyekhez sokkal nagyobb boldogsággal nyúl már most, alig lehetett lebeszélni arról, hogy egyszerre két felsőt is magára vegyen, mert mindent szeretett volna azonnal birtokba venni. Mi lesz még itt, ajaj!

Attila viszont már komoly férfi, hiszen nemsokára hatéves, ősszel pedig iskolába megy. Nála hónapokig Angry Birds-mánia tombolt, most a Bakuganok kicsit beelőztek, de pólón Tapsi-Hapsi és TAZ még mindig menőnek számított. Úgyhogy Attila a hatévesek eleganciájával és komolyságával próbálta fel új szerzeményét, és állapította meg, hogy ez  bizony menő. A Ruha-sziget használt ruhakollekciójából beszerzett nadrágok pedig igazán vagány viseletet biztosítottak az ifjú embernek.

Rajzfilmfigurákat, Disney-hősöket viselni tehát tuti siker. Választék pedig akad bőven. Ezek vadonatúj, árcédulás termékek, de a lelőhelyen tényleg nagyszerű használt ruhácskákat is felfedezhetünk, amelyeket 5 kategóriába sorolva kínálnak nekünk. Ezek között is számos új, kitűnő minőségű ruha akad, de minden mosva, vasalva, tisztán érkezik, hogy már csak hordani kelljen. Mi a megérkezett tavaszi darabokkal nagyon elégedettek vagyunk, úgyhogy nemsokára körülnézünk majd nyári cuccok terén is. Hiszen néhányat alszunk és jó idő lesz, nem igaz? A tavalyi göncök meg már kicsik lesznek a lurkókra, úgyhogy evezzetek át ti is a Ruha-szigetre ha van kedvetek! Nekünk bevált!

Puszi: Réka és Gabi