">

Ruhák, cipők, varázslatok

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
Ahogy ígértük, nézzük tovább, mit tudunk még kihozni 15 ruhadarab és néhány cipő segítségével. Reméljük, tetszettek Hajni ötletei, mi nagyon sokat tanulunk tőle. Valószínűleg rólunk sokan azt gondolják, hogy reggeltől estig puccparádéban sétálgatunk, és csakis a legelegánsabb üzletekben vagyunk hajlandóak vásárolni. Hát ez nem így van! Két gyerek mellett nálunk is fő szempont a praktikum és a kényelem, vannak bőséggel szaladgálós, farmeres-tornacipős napok is, mondjuk a ruhák, ilyenkor nyáron a maxiruhák egy-egy kényelmes saruval vagy balerinacipővel, télen kötött ruhák vastag harisnyával és csizmával gyakran tudnak “az anyák megmentői” lenni, ha éppen kicsit csinosabbnak szeretnénk magunkat érezni. Bognár Hajni egyébként nagyon sok trükköt mutatott meg nekünk, hogy dobjunk fel egy-egy egyszerű topot, blúzt egy szép kitűzővel, virágdísszel, bizsuval, vagy hányféle módon tudunk egy-egy kendőt magunkra tekerni, amitől mindjárt más és más értelmet kap az adott ruhadarab. És ezek tényleg nem drága ruhák. A mi egyik kedvencünk, az egyik legnagyobb hipermarketláncban elérhető F&F márka, sok jó darabot szereztünk be onnan. És vannak nagyon tuti turkálók is, mondjuk tény, hogy annak művészete van, és arra is rá kell érezni, hogy mit honnan szerzünk be, mennyiért. Ezt csak nektek áruljuk el most, hogy Hajni hozott nekünk legutóbb olyan csoda-sálakat, kendőket, amelyeket 100 Ft-ért túrt ki – na jó, egy olyan helyről, ahová mi valószínűleg el sem kerülnénk. Szóval az öltözködés az nem pénz kérdés, inkább érzés, ízlés, kedv, és reméljük, az alábbi tippekkel megint velünk együtt gazdagodtok ti is. :-))

Lássuk hát, a balerinacipő ihlette kollekciókat! Például turistáskodáshoz, városnézéshez, egésznapos caplatáshoz!

Ha egy kicsit művészesebb helyre vetődnénk, mondjuk egy művésznegyedbe, mint a párizsi Montmartre, vagy társai :-))

Ha úgy alakulna, hogy esetleg shoppingolásra kerülne sor, akár mondjuk egy jó piac, vagy éppen bolhapiac meglátogatására, ehhez is van ötlet, a cipő még mindig ugyanaz :-)

És egy borkóstoló este? Vagy csak egy jó vacsora? Kóstolgatni sem lehet akármilyen ruciban! :-)

No, akkor váltsunk cipőt! Legyünk kicsit elegánsabbak, vállaljuk be a magas sarkot is, például ezzel a piros csodaszandival? Már a vacsoránál is viselhetjük!

Aztán elmehetünk benne hangversenyre is, egy kastélykertbe vagy parkba illik szépen felöltözni. Mondjuk így?

Mehetünk benne partyzni is, ahhoz megint másként kell felöltöznünk, ugyebár…

És lehet eső, lehet szél, a hajunk és a cipőnk még tart az esti romantikázós sétánál is :-)

Tehát akkor lehet nézegetni a mintákat, kitalálni, hogy a meglévő ruhákból hasonló összeállításokat hogy lehet varázsolni. Megyünk mi is felfedezni újra ilyen szemmel a szekrényünket, tegyétek ezt ti is, ha van kedvetek!

Puszi: Réka és Gabi