">

Apró bőrönd, hatalmas ötletek – csinosan a nyaraláson

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , ,
Nyááár!!! Nyaralás vagy itthonmaradás, mindenben meg kell találni a szépet, a jót. És persze mindig jól akarunk kinézni, mi nők, nem igaz? Anyaként ez amúgy is nagy kihívás, hisz előbb figyelünk oda a gyerek ruhájára, mint a magunkéra, egy csomagolásnál legalábbis az nagyon fontos, hogy neki minden eshetőségre, időjárásváltozásra akadjon megfelelő ruha. És magunknak? Higgyétek el, nem kell ahhoz egész hajókoffereket magunkkal hurcolni, hogy változatosan, klasszul öltözködjünk nyaraláskor. Variálni kell! Ezt pedig csak meg kell szokni, meg kell tanulni, hogy egy-egy ruhadarab köré hogy építünk több alkalomra illő szetteket. Nekünk most könnyű dolgunk van, mert nagyszerű tanácsokat kaptunk a mi Hajninktól, Bognár Hajnalka stylisttól, aki 15 különböző alkalomra javasol nekünk öltözékeket, meglepően kevés ruhadarabból, ha jól megfigyelitek a képeket, észre lehet venni a trükköket. Jelen esetben cipők játsszák a főszerepet, ma és holnap négy különböző lábbeli körül kalandozunk! Most első körben nézzük meg, mi mindenre lehet jó egy saru!

Jól nézhetünk ki benne strandoláskor:

Maradhat rajtunk a csónakázásnál is, persze ruhát azért váltsunk!

És a naplementében való andalgáshoz se kell gondolkodnunk már sokáig, már ami a cipőt illeti, így ni! :-)

Aztán nézzünk egy tuti topánt, nagy kedvencünk a telitalpú, segít magasabbnak és kecsesebbnek lennünk és mégis könnyedén közlekedhetünk vele. Ez a sárga egy vidám darab, lássuk, mire lehet hát jó! Például reggelizéshez, hogy már korán is elegánsnak érezhessük magunkat!

Jó szolgálatot tesz majd egy ilyen cipellő akkor is, ha programunk lenne. Mondjuk egy izgalmas kiállítás?

Vagy éppen lehet mozi is az a bizonyos program…

És jólöltözöttek maradunk benne az esti sétánál is, a telitalpnak köszönhetően pedig még a kockakövek sem fognak ki majd rajtunk.

Holnap két újabb cipő ihlette öltözéket mutatunk meg nektek. És ha a ti sarutok vagy vidám kényelmes cipőtök nem pont ilyen, akkor sincs vész, reméljük tudtunk-tudunk ötletet adni keveréshez-kavaráshoz, hogy minél jobban, praktikusabban viseljétek, kombináljátok kedvenc ruhadarabjaitokat, akár nyaralásnál, akár csak itthon, a különféle programokon is.

Ma amúgy is kicsit borús idő ígérkezik, szánjatok egy kis időt a ruhatár ilyen szemmel való átnézésére, csodákra lesztek képesek!

Puszi: Gabi és Réka