">

Gyerekszoba kialakítása – 3 tipp, hogy jól sikerüljön!
Ahhoz, hogy a gyerekszoba a legnagyobb komfortot nyújtsa, akadnak olyan tényezők, amik nem szenvedhetnek csorbát. Ha ezek közül bármelyik hiányzik, akkor bizony a kényelem nem tökéletes, és ezzel együtt a komfortérzet sem maradéktalan. Az egyik ilyen kulcsfontosságú tényező a minőségi ablakok beépíttetése! Vagy a régi, elavult nyílászárók cseréje!

1. Nem érdemes várni

Sokan úgy kalkulálnak, hogy majd ha jön a tavasz, meg a nyár, akkor ráérnek a nyílászáró csere feladatával foglalkozni. Addig meg mindenki betakarózik, megy egész nap a fűtés, és valahogy eltelik a tél. Valahogy úgy, hogy közben az energiafogyasztás mértéke az egekben jár, aminek az anyagi következményei sem csekélyek. Ráadásul még folyamatos fűtés mellett sem biztosítható az a fajta melegség, ami a jó közérzet garantálója.

Vagyis nem jó ötlet várni! Ha megérettek az ablakok a cserére, akkor a legmegfelelőbb időpont a cselekvésre a most! Még télen is, pár óra alatt tető alá hozható a csere, és onnantól fogva kicsik és nagyok egyforma lelkesedéssel élvezhetik ki a bőrön tapasztalható előnyöket.

2. Nem kell tartani a műanyagtól

Sokakban élénken él az az elképzelés, hogy a műanyag ablak nem az igazi. Nem a legszebb, nem a legjobb, van nála ideálisabb döntés. Pedig ma már egyértelműen látható, hogy a műanyag ablakcsere a létező legoptimálisabb elhatározás!

Egyrészt a nyílászárók színességét, szépségét senki sem vitathatja. Másrészt ár-érték arányban kimagaslóan jól teljesítenek. Tehát a beruházás valójában egy sokszorosan megtérülő befektetés! Aminek a haszna már rövid távon is megmutatkozik, viszont hosszú távon is élvezhető. A hosszú táv pedig ebben az esetben nem éveket vagy egy kurta évtizedet jelent.

3. Ideje búcsút inteni a zavaró neszeknek

A gyerekek többsége kifejezetten rosszul viseli a zajokat. Igaz a felnőttek sem rajonganak értük. Még jó, hogy egyetlen tudatos döntés nyomán ennek a problémának is pont tehető a végére. Hogy miért? Azért, mert a műanyag nyílászárók erre is képesek, füllel jól hallható módon zárják ki az idegesítő hangokat!