">

Íme, ezek a legújabb lakberendezési trendek!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , ,
Kíváncsiak vagytok, milyen trendek hódítanak 2022-ben? A Bonami.hu szakértőit megkérdeztük miként érdemes berendezni a belső teret a legújabb divatnak megfelelően, illetve milyen bútorok, színek, anyagok, textíliák és dekorációk keresettek idén.

1. trend: Fenntarthatóság

2022-ben továbbra is a természetes anyagok hódítanak. Cseréld le a műanyagot bambuszra vagy újrahasznosított darabokra! Fából készült bútorok, gyapjúszőnyeg, parafa vagy bambusz lámpa, vászon ágynemű és tengeri fűből készült kosár: mindez egyediséget kölcsönöz a belső térnek, ráadásul a természetnek is jót tesz.

2. trend: Földszínek

A belső tereknek remekül állnak a földes árnyalatokBarna, bézs, szürke, sötétzöld, kék, narancssárga, mélyvörös – ugyanezeket a színeket látod a szabadban is, amikor sétálni indulsz az erdőbe. Egy ilyen otthonban nyugodtan pihenhetsz, biztonságban érezheted magad, egyúttal az időtlen stílust is élvezheted.

3. trend: A te búvóhelyed

Mivel sokkal több időt töltünk otthon, mint korábban, nagyon fontos, mit érzünk iránta. Ahogy a divatban, úgy a lakberendezésben is egy nagyobb szerephez jut a kényelem. A puha takarók, plédek, szőnyegek és párnák biztonságérzetet adnak. Válassz minőségi bútorokat, amin az egész család kényelmesen elférhet!

4. trend: Elegendő tér

Egy másik új trend a levegős tér. A nagy konyhaszekrényeket érdemes csinos polcokra cserélni, amiken jól mutatnak a kiegészítők és az edények. Ideje búcsút mondani a szükségtelenül hatalmas fali könyvszekrényeknek is a minimalista design kedvéért!

5. trend: Ne vidd túlzásba a “városi dzsungelt”!

2021 a “városi dzsungelekről” szólt, de jövőre itt is inkább a minimalizmus fog dominálni.
A virágokkal díszített otthon még mindig nagyon népszerű, de itt is a mértéken van a hangsúly.

6. trend: Mindennek megvan a maga helye

Sok időt töltünk otthon, ezért fontos, hogy mindig rend és elegendő hely legyen. Sose becsüld alá a tárolóhelyeket! Válassz ajtóval ellátott komódokat és TV-állványokat, amik elrejtik
a rendetlenséget a vendégek elől. A különféle kosarak, dobozok és szervezők hozzásegítenek a tökéletesen rendezett otthonhoz.

További hasznos lakberendezési tippekért, dekorációs megoldásokért és inspirációért látogass el a Bonami.hu oldalára!