">

Jurassic World – éld át a LEGO-val!
A LEGO Jurassic World nem csupán egy újabb játék a sok közül. Számos oka van annak, hogy ez a termékcsalád olyan különleges és amiért érdemes vele játszani. Ötvözi a két szenvedélyt: Sokan rajonganak a dinoszauruszokért és a LEGO elemekért egyaránt. Ez a sorozat összehozza a két világot, így az építés és a dinoszauruszos kalandok kombinációját kínálja.

A LEGO kreatív és interaktív

Ahogyan minden LEGO készlet, a Jurassic World sorozat is kiválóan fejleszti a kézügyességet, logikai készséget, és a térlátást. Emellett az építkezés során a gyerekek (és a felnőttek is!) szabadjára engedhetik a fantáziájukat.

A Jurassic World és a korábbi Jurassic Park filmek ikonikus jelenetei elevenednek meg ezekben a készletekben, így a gyerekek és a felnőttek egyaránt eljátszhatják kedvenc pillanataikat vagy új történeteket alkothatnak.

Részletekben gazdag: A dinoszaurusz figurák rendkívül részletezettek, ami hűen tükrözi a valóságot és a moziban látott lényeket. Az autók, épületek és egyéb kiegészítők szintén gondos tervezés eredményei.

Tanulás és szórakozás: A LEGO Jurassic World nem csak szórakoztató, hanem tanulságos is. A gyerekek játék közben megismerhetik a különböző dinoszauruszokat, tanulhatnak az ősi élővilágról és a fosszíliák kutatásáról.

A különleges LEGO Jurassic World

A különböző szettek és figurák gyűjtése önmagában is izgalmas hobbi lehet. Minden évben újabb és újabb gyűjteménnyel bővül a paletta, így a kollekció folyamatosan gazdagodik.

A hazai internetes boltokban közel 36 ezer forintért vásárolható meg a LEGO Jurassic World T-Rex szökése modell (76956), amelyet megépítés után a szobánkban vagy a lakásban kiállíthatunk, hogy mindenki megcsodálhassa.

A csomagban található a beállítható T-Rex figura, ami a felborult, összezúzott Ford Explorer autón tapos, valamint egy másik Ford Explorer terepjáró és egy széttört „elektromos árammal ellátott” kerítést is. Újraalkothatjuk az izgalmas jeleneteket a Alan Grant, Ian Malcolm, Tim Murphy és Lex Murphy minifigurákkal, és megépíthető, illetve éjjellátó szemüveggel, fáklyával és kettő vizespohárral, valamint számos további részlettel, amelyek a franchise híres jeleneteire utalnak.

A gyűjthető modell remek meglepetés mindenkinek, de más felnőtt Jurassic Park rajongókat és hozzáértő, dinoszauruszimádó LEGO-építőket szintén elkápráztathatunk vele. A szettben megtalálható egy részletes útmutató is, így kikapcsolódva élvezhetjük a klasszikus és kreatív utazást.

Az a nagyszerű ebben a LEGO-ban, hogy a mozi varázsától kezdve a világ csodáin keresztül a popkultúra ikonjaiig, egész biztosan felfedezhetőek a legjobb gyűjtemények.

A LEGO Jurassic World T-Rex szökése nem csak a gyerekeknek izgalmas, hanem a felnőttek számára is, akik szeretnének visszatérni a gyermekkorukba és újraélni azt a pillanatot, amikor először látták a T-Rexet a filmvásznon. Ez az összeállítás tökéletes kombinációja a klasszikus LEGO építési élménynek és a Jurassic World filmek kedvenc jeleneteinek.

A dobozban található, részletgazdag T-Rex figura maga is lenyűgöző. A dinoszaurusz mozgatható végtagjai és élethű megjelenése garantálja, hogy bárki, aki ezzel játszik, úgy érezheti, mintha tényleg a Jurassic World parkban lenne.

A LEGO mindig arról volt híres, hogy a képzeletet serkenti, és ezzel az összeállítással ezt be is bizonyítja. A T-Rex szökése egy olyan kaland, ami kihagyhatatlan, legyen szó LEGO rajongókról, dinoszaurusz szerelmeseiről vagy egyszerűen csak azokról, akik szeretnének a fantáziavilágban néhány órát eltölteni.

Elmondhatjuk, hogy a LEGO Jurassic World-gyűjteménnyel a kézügyesség mellett a kreativitás fejlődik, és a gyerekek játék közben az őskori élővilággal is megismerkedhetnek. Ezen felül – köszönhetően a LEGO-nak – a család minden tagja megtalálhatja a számára legkedvesebb szórakozási formát, hiszen a brand igen sokoldalú kínálattal rendelkezik, amely már itthon is elérhető.