">

Kardigán-turbó

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , ,
Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de nekünk még nem nagyon volt kedvünk az őszi szekrénypakoláshoz. Egyrészt, mert ha az ember elolvassa az időjárásjelentést, akkor még időről időre kecsegtet egy kis jó idővel is, másrészt pedig nappal még tényleg elég jó idő volt az elmúlt napokban is, sokszor elégnek bizonyult egy rövidujjú, vagy legfeljebb 3/4-es ujjú felső is. De hát legfeljebb egy hétig lesz még ekkora szerencsénk, aztán már egész biztosan jön az ősz. Úgyhogy ideje lesz megnézni, melyek azok a darabjaink, amelyeket idén is lesz kedvünk hordani.

Szerencsére itt-ott, néhány üzletben van őszi vásár is, így már akár most a szezon elején ki lehet fogni néhány megfizethető árú pulcsit is, ha nagyon unjuk a régieket. De ennél jobb ötletünk is van! Számos olyan kardigánt őrizgetünk ugyanis mind a ketten otthon, aminek még semmi baja, egyszerűen csak így, a jelenlegi formájában olyan kicsit “uncsi”. Értitek… Viszont, ha egy egyszerű trükköt bevetünk, akkor egészen új hangulatot kaphat egy teljesen egyszínű, sima kis kardigán is, és máris úgy fogjuk magunkat érezni, mintha egy vadiúj darabba bújnánk reggelenként. Ráadásul egy-egy ilyen darab tökéletesen alkalmas arra, hogy feldobjon egy sima farmeres, tornacipős, szóval egy olyan rohangálós anyukanapot is… :-)

Mutatjuk is, miről beszélünk!

Kedvet kaptatok egy kis gombvarráshoz? Ez akkor is jó móka, ha otthon, vagy a nagyi varrósdobozában nézünk körül, de akkor is, ha szándékosan vadászunk gombokat valahol egy rövidáruboltban. Úgyhogy elő a gombokkal, varrótűkkel és dobjunk fel gyorsan minden unalmas kis kötött kardigánt, kabátkát! Küldjetek fotót a Facebookon, ha klassz lett az eredmény, kíváncsiak vagyunk ám!

Puszi: Réka és Gabi