">

Ki szeretne mosógépet nyerni?

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , , ,
Vannak dolgok, amelyek feldobhatják a napot. Például az is, hogy ha legalább gondolatban elábrándozhatunk arról, hogy mi is lenne, ha egyszer éppen mi nyernénk egy pályázaton. Ilyenkor tényleg az a régi bölcsesség jut eszünkbe, hogy a nem a győzelem fontos, hanem a részvétel. Most is erre gondolunk, mert egészen elképesztő nyeremény lebeghet a szemünk előtt, a legújabb, innovatív Samsung AddWash készülék, amelyről nemrégiben már mi is írtunk nektek.

addwash mosas kozben

Tudjátok, ez az az elöltöltős mosógép, amelynek ajtaján elhelyezett extra ablak lehetővé teszi, hogy a program elindítása után is a mosáshoz adhass egy-egy kifelejtett ruhadarabot, több mosószert vagy extra öblítőt anélkül, hogy le kellene eresztened a vizet, vagy ki kellene nyitnod a mosógép fő ajtaját. A mosási program a Samsung Smart Control okostelefonos alkalmazáson keresztül távolról is elindítható és nyomon követhető, így többé nem kell otthon ülve várni a mosási program lejártát, vagy azon bosszankodni, hogy elfelejtettük elindítani a bepakolt mosógépet. A Super Speed funkcióval további értékes időt spórolhatsz, ugyanis ez az üzemmód azt is lehetővé teszi, hogy akár kevesebb, mint egy óra alatt tökéletesen tisztává varázsold a szennyest. Ki tudja, hátha éppen köztetek van a szerencsés nyertes, akinek az életét, mindennapjait nemsokára egy ilyen remek masina aranyozhatja be? Nem nehéz a feladat, rövid pár mondatos tippeket várnak tőletek a pályázat kiírói.

slide_800x600

Pályázati kiírás:

Otthoni teendőid miatt alig marad időd magadra, családodra? Sokszor érzed úgy, amikor befejezted a káosz felszámolását, hogy kezdhetnéd is elölről? Hidd el, nem vagy egyedül! Egy kis kreativitással most a Samsung jóvoltából egy olyan high-tech segítőtársat nyerhetsz, amely minden nap leveszi a válladról a terhek egy részét!

Hogyan tudsz nyerni?

  1. Adj egy rövid, pár mondatos tippet! A legszuperebb high tech mobilalkalmazás vagy pofonegyszerű trükk? Bármi jöhet, amivel Neked könnyebbek a mindennapok és időt nyerhetsz magadnak a háztartás vezetése során!
  1. Képzeld el, mi mindenben segíthetnének Neked a Samsung AddWash mosógépek okos funkciói és írj egy 10-15 mondatos blogbejegyzést! Minél több funkcióról tudsz kreatívan írni, annál jobb!
  2. Oszd meg velünk! Küldd el a két választ neveddel és elérhetőségeddel az addmagadpalyazat@flowpr.hu email címre május 19-ig! Ha pedig IDE kattintasz, itt egyben hasznos segítséget találsz az AddWash mosógép funkcióiról is!

A zsűri:

  • Farkasházi Réka – színésznő, az Anyakanyar blog szerzője
  • Goike Nóra – stylist, stílustanácsadó, az ilovemom.hu blog írója
  • Szente Linda, Samsung Electronics Magyarország

A legjobbnak ítélt pályázat benyújtója egy Samsung AddWash mosógépet nyer! 10 szerencsés beküldő között pedig AddWash ajándékcsomagot sorsolunk ki mosódióval, mosóparfümmel és mosózsákkal!

Eredményhirdetés: 2016. május 26.

Hajrá anyukák, nyerjünk mosógépet!!!

addwash