">

Kímélő kozmetika

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , ,
gabi_kardiganosTi ismertek olyan kismamát, aki a terhesség alatt olyannyira figyelt arra, hogy mit visz be szervezetébe, hogy elkezdte nem lakkozni a körmét, nem festetni a haját, esetleg az arckrémet is lecserélte, amit addig használt? Tudjátok, hogy én az egyensúlyban hiszek és semmit nem kezelek szélsőségként. Amire lehet, arra azonban én is figyelek. És bár nem vagyok elvakultan bio-fanatikus, azért amikor megtudtam, hogy kedvenc kozmetikai szalonomban, a Royal Clinics-ben létezik egy bio golgotavirágos hámlasztás, amit kismamák is nyugodtan igénybe vehetnek, felkaptam a fejem. Azt vallom ugyanis, hogy amit lehet, azt cseréljünk le olyan termékre, ami kíméletesebb a testünkkel. A várandósság idején pedig fokozottan figyeljünk oda erre! Valóban nem mindegy, hogy mit kenünk a bőrünkre, különösen nem mindegy ez akkor, amikor nem csak a saját, de a babánk egészséges szervezete is a tét.

Az Anyakanyaron volt már szó bio körömlakkokról, voltunk már bio kence konyhában, épp ideje, hogy bemutassuk nektek azt a kíméletes hámlasztási módot, mely egyben tölti is csodálatos hatóanyagokkal a bőrünket. Én kipróbáltam, és imádtam! Szeretettel ajánlom figyelmetekbe.

Ha ismertek ti is hasonló kímélő eljárásokat, akár házi praktikákat, bőrápolás témában, írjátok meg nekünk, kíváncsian várjuk a ti tapasztalataitokat is!

Puszi: Gabi