">

Szépségtitkok, ollé, Olay!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , ,
Gyakran felteszik nekem a következő kérdést interjúk, vagy egyszerű beszélgetések közben: „Áruld el, van-e valami különleges szépségtitkod?” Ilyenkor mindig elgondolkodom, vajon mit is kéne mondanom. Mert elsősorban abban hiszek, hogy a szépség belülről fakad. Ha az ember tisztában van önmagával, harmónia van a lelkében, helyén van az értékrendje, tudja, mi a legfontosabb számára az életben és azt is sejti, hogy ezt hogy érheti el, akkor én úgy gondolom, hogy ezek a pozitív gondolatok szépséget sugároznak minden arcra. Ha ez nincs, veszít ragyogásából a legszebb vonású arc is.

Emellett természetesen nagyon hiszek abban, hogy azok vagyunk, amit megeszünk, megiszunk. Számtalanszor elmondtam, hogy a tudatos, végiggondolt táplálkozás híve vagyok, de azt is tudom, hogy ezt ki kell kísérletezni, hogy kinek mi a tökéletes megoldás, mit képes huzamosabb ideig betartani, miről nem tud lemondani, vagy egyáltalán mi az, ami neki nem jó, hiába lenne éppen egészséges, vagy diéta szempontjából javasolt. Mint tudjátok, én szerencsés helyzetben vagyok, mert a párom, Attila természetgyógyász, és az ő javaslatai, az én személyemre szabva, folyamatosan alakítva kitűnően működnek. A szépség megőrzéséhez szükség van időről időre vitaminokra, ásványi anyagokra, amelyek adagolását is jobb szakemberre bízni, mint egy bioboltban elszabadulva bármit összevissza megvásárolni és kampányszerűen bekapkodni.

Nagyon fontos dolognak tartom a hidratálást is. Kívül-belül. Belül természetesen a megfelelő folyadékbevitelre gondolok, hiszen én sem indulok el sehová ásványvizes palack nélkül, és ügyelek rá, hogy legalább 2,5-3 liter vizet megigyak napközben. Néha még többet is, ha méregteleníteni szeretnék, és persze, ha a napi programom megengedi. Sokaknak azért van bőrproblémája, mert nem isznak elég vizet, pedig azt aztán a legkönnyebb betartani.

És a külső hidratálásról se feledkezzünk meg.

Egy jó krém aranyat ér! Ne legyen nehéz, zsíros, hanem könnyen felszívódó, amelytől a bőr nem zsírosan fénylik, hanem mattá válik, de egész nap kitart a hidratáltság érzése.

Nemrég abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy egy kozmetikai márka szépségnagyköveti szerepre kért fel, így ne lepődjetek meg, ha a közeljövőben néhány klassz termék csomagolásán ott mosolygok majd rátok. Ez a termék korábban Oil Of Olaz néven már ismert volt Magyarországon, majd néhány év szünet után most Olay néven kerül újra forgalomba a márka 4 termékcsaládjának 16 terméke.

Az Olay története nagyon érdekes. Hatvan esztendővel ezelőtt egy johannesburgi birtokon Graham Wulff dél-afrikai feltaláló és vegyész megalkotta imádott feleségének az első hidratáló készítményt. Graham olyan krémet kívánt létrehozni, amely – szemben a kor viaszos, zsíros kencéivel – könnyed, természetes érzést kölcsönöz viselőjének. Ezt a krémet tehát a szeretet ihlette, így indult el világhódító útjára, hogy aztán nagymamák, anyák, lányok adják tovább a hírét generációról generációra. Beleborzongtam, mikor olvastam ezt a szép történetet, hiszen én számtalanszor elmondtam már, hogy könnyen viselt állapotosságaimat, szülés után regenerálódásomat a férjem tanácsainak, javallatainak köszönhetem, amit az ő végtelen tudása mellett a szeretete is formálta nekem.

Úgyhogy egy pillanatig sem gondolkodtam, hogy elvállaljam-e a márka szépségnagyköveti posztját, ráadásul az új termékcsalád, a Total Effects rendkívül meggyőző hatásokkal bír, hiszen egyszerre veszi fel a harcot az öregedés 7 jele ellen. Minimalizálja az apró ráncokat, táplálóan hidratál, javítja a bőr tónusát, miközben gyengéden hámlaszt is, segít láthatatlanná tenni a pórusokat, ellátja a bőrt antioxidánsokkal és közben finoman feszesít. Nappali és éjszakai arcápoló, szemkörnyékápoló és egy reggel csodát tévő Wake Up Wonder szérum a négy nagyszerű termék, amelyet szívből ajánlok kipróbálásra nektek is.

Nekem bevált, fedezzétek fel ti is magatoknak az Olay új termékeit, ha van kedvetek valami nagyon jót kipróbálni!

 
 
 

Puszi: Gabi