">

Király(női) kezelések
gabi_kekNemrég írtunk arról, hogy minden kislánynak igenis kell, hogy időnként királylánynak érezhesse magát. Ha ehhez korona kell, hát legyen korona. És minden nőnek is kell időnként, hogy királynőként kezeljék, hogy olyan környezetben legyen, olyan jó dolgok történjenek vele, ahogy azt megérdemli. Az pedig, hogy formában maradjunk, és jó formában, kutyakötelességünk, hiszen bírnunk kell a strapát és szeretnénk csinosak, nőiesek maradni. Anna születése után én úgy általában hamar formába lendültem, hiszen szigorúan figyeltem az étrendemre, elkezdtem újra a mozgást, de azért a várandósság nyomai nem múlnak el csak úgy maguktól. Nem tudtam méregteleníteni, hiszen, amíg az ember szoptat, azt nem teheti, így idén tavasszal gondoltam, hogy nekivágok egy alapos méregtelenítő kúrának. Hogy minderről sok hasonló élethelyzetben lévő anyukának, vagy akármi más miatt méregtelenítésre készülő hölgynek segíteni tudjunk, azt gondoltam, hogy tartsatok velem ti is arra a kalandra, amelyet ez a tavasz tartogatott nekem.

Amikor az ember rászánja magát, hogy állapotfelmérésre megy, majd kezelésekre jár, akkor nagyon fontos, hogy milyen helyre érkezik, megbízik-e a hely szakmai tudásában, és úgy egyáltalán,  jól érzi-e magát. Az ajtón belépve minden kétely azonnal elszállt, hiszen a Royal Clinics valóban egy olyan hely, ahol királyi bánásmódban részesül a páciens. Nagyon fontos része a kezelési terv elkészítésének az a bevezető beszélgetés, amelyben közösen megfogalmazzuk a célokat, és az a géppel végzett állapotfelmérés, amelynek során pontos információk derülnek ki az emberről. Ez a biztosítéka annak, hogy itt mindenki személyre szabott kezelési tervet, tanácsokat kap. Nézzétek meg, hogy indult az én királyi látogatásom a Royal Clinics gyönyörű belvárosi főhadiszállásán!

Amint láthattátok, ezek a kezelések remek alkalmak a lazításra, pihenésre is, hiszen a gépek dolgoztatnak, kényeztetnek bennünket, vendégeket. A kitartás persze itt is nagyon fontos, nem lehet egy-egy alkalomtól azonnal csodát várni, a megbeszélt, egyeztetett kúrát érdemes rendben végigcsinálni. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy amikor látszódni kezd az eredmény, akkor hirtelen már nem szakítanak időt arra, hogy elmenjenek egy következő kezelésre, de ezt ne tegyétek. Itt is kell az elszántság, és akkor az elérni kívánt célok is lehetséges közelbe kerülnek. Később majd még beszámolok arról, hogy nálam hogy alakultak az eredmények, és milyen királyi  kezelések várnak még rám. Ha a kezelésekről részletesen is olvasnátok, a Royal Clinics honlapján mindezt megtehetitek!

Puszi: Gabi