">

Búcsú az utolsóktól is

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , ,
gabi_csipkeruhaTalán még emlékeztek, nemrégiben elkalauzoltalak benneteket egy szuper helyre, ahol igazán hozzáértő emberek és a legmodernebb gépek segítenek nekem megszabadulni a terhesség és szoptatás időszaka után rajtamragadt utolsó kilóktól. Biztosan ti is tudjátok, ha fogyókúráztatok már, hogy eleinte minden olyan könnyen megy, sőt gyakran még a közepén is, de az utolsó lépéseket már nagyon nehéz megtenni. Hiszen ha az ember egyébként is tudatosan táplálkozik, akkor már nem nagyon van miből visszavenni diétázás során sem, ha amúgy is jársz mozogni, hát nem járhatsz – vagy legalábbis tartósan biztosan nem fog menni – naponta, vagy naponta többször is. Ilyenkor vannak segítségünkre a testkezelések, amelyekre azért is van szükség, hogy célzottan, éppen onnan menjenek le azok a fránya dekák, centik, ahonnan szükség van rá.

A Royal Clinics falai között én azonnal tudtam, hogy jó helyen járok. Nem tudom, nehéz ezt megmagyarázni, de valahogy olyan megnyugtató, profi légkör vett körül, hogy biztos voltam benne, akkor itt most végére járunk a dolgoknak. Tóth Hajnalka az első találkozásunkkor alaposan kifaggatott, aztán csinált egy felmérést, amelyből minden kiderült rólam :-). Legalábbis arról, hogy milyen kezelésekre van szükségem a céljaim eléréséhez. Az elmúlt hetekben orvosi nyomásterápiát és rádiófrekvenciás kezeléseket végeztünk, de persze én még kíváncsi voltam arra, hogy mivel lehet fokozni a hatást. A találkozóm Hajnival ismét beszélgetéssel kezdődött.

Szóval itt a jelszó most nem az volt, hogy égjen a zsír – azt megtartom a konditeremre – , hanem az, hogy fagyjon! Jó hideg volt, kétségtelen, borzongatóan kellemes érzés. Úgyhogy most már tényleg nincs más dolgom, mint várom a hatást, ami néhány héten belül jelentkezik. A Royal Clinics-ben kapott krémekkel pedig azóta is rendületlenül kenem magam reggel-este. Persze továbbra is járok edzeni is, a diéta sem szorul a háttérbe, és ügyelek a napi 3 liternyi vízfogyasztásra is, de ez a kényeztető sorozat mindenképpen jól esett nekem, és örülök, hogy nektek is beszámolhattam róla.

Puszi: Gabi