">

Kismama-praktikum

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
gabireka_feherfeketeTalán emlékeztek rá, korábban bemutattunk nektek egy igazán vagány anyukát, Katona Esztert, aki kismamaként álmodta meg a babyberry márkát. Kifinomult, szép babaszoba dekorációi után most az anyukák ruhatárának fontos kiegészítőjét alkotta meg Eszter, aki nemsokára újra anyai örömök elé néz. A finom anyagból készült, stílusos szoptatós kendők praktikus viseletet biztosítanak nyilvános helyen történő szoptatás közben, ugyanakkor csinos kismama ruházat, sőt a babakocsira terítve védi a babát a napsugárzástól vagy a széltől.

Hosszú tervezési folyamat előzte meg a babyberry szoptatós kendőinek elkészítését: Eszter jó néhány prototípust tesztelt igazi anyukákkal és babákkal, alakítgatta a szabásmintákat, közösen válogatták a színeket és anyagokat, mire úgy érezték, megalkották az igazit!

A tervezés során fontos szempont volt, hogy a kendő illeszkedjen egy csinos mami ruhatárába, és akkor is megállja a helyét, ha éppen nem szoptat. Az alapanyagok felkutatásakor a könnyed elegancián, a nőies kialakításon, a praktikumon és természetesen a kényelmen volt a hangsúly. Így esett a választás az örök klasszikus tengerész kékre, az igazán nőies púder rózsaszínre, a visszafogottan elegáns homokszínre, és a sokak által nagyon kedvelt fekete-fehér csíkosra.

04_babyberry_szoptatos kendo_3az1-ben_kismama felso

A kendők teljes diszkréciót és nyugalmat biztosítanak, tökéletesen takarnak elöl-hátul és még egy izgő-mozgó baba sem tudja lerántani. Ráadásul 8 patent segítségével mindenki magának alakíthatja ki a megfelelő fazont:

 • a felső patentokkal állítható a nyakkivágás mérete, így kényelmesen lehet szemkontaktust létesíteni a babával szoptatás közben is
 • az oldalsó patentokkal pedig szabályozható, hogy mennyire legyen zárt a kendő

A tapasztalatok szerint a babák hajlamosak kimelegedni, kipirosodni a nagy evésben, ezért a szoptatós kendők kifejezetten könnyű, puha, légáteresztő anyagból készültek, ami hagyja a levegőt szabadon áramlani, így megakadályozva a túlmelegedést.

03_babyberry_szoptatos kendo_3az1-ben_babakocsi arnyekolo

És itt még nincs vége! Akkor igazán praktikus egy termék, ha nem csak egy dologra használható – így rögtön 3 funkciója is van a babyberry szoptatós kendőknek:

 1. Szoptatós kendő: természetesen ez az elsődleges szerepe a terméknek
 2. Kismama felső: csinos kialakításának és finom anyagának köszönhetően már pocakkal is elegáns és kényelmes viselet
 3. Babakocsi árnyékoló: minden típusú babakocsira könnyen feltehető, a patentokkal jól rögzíthető, hogy ne csússzon le az első göröngynél vagy kisebb szellőnél. Könnyű, légáteresztő anyagból készült, ezáltal védi a babát a közvetlen napsütéstől, és közben mégis engedi a friss levegő áramlását. A nyakkivágás ilyenkor mama kukucskálóként is funkcionál, hogy szemmel lehessen tartani a szundikáló babát.

A szoptatós kendőhöz jár egy szuper kis tasak is, aminek segítségével könnyen magukkal vihetik a mamák, miközben a kendő tiszta marad, egy kis női táskába is belefér és gyűrődésmentes marad.

01_babyberry_szoptatos kendo_3az1-ben_szoptatos kendo_1

A babyberry szoptatós kendők 10 szuper tulajdonsága:

 1. elegáns fazon, stílusos kialakítás, a női öltözékkel könnyen kombinálható, semleges színek
 2. 3 az 1-ben: kismama felső, szoptatós kendő, babakocsi árnyékoló
 3. patentokkal könnyen állítható nyakkivágás, hogy szoptatás közben is láthasd a babádat
 4. 100% diszkrét kialakítás: nagy méret, így minden helyzetben tökéletesen takar, az oldalán lévő extra patentokkal még zártabbá tehető
 5. könnyű használhatóság: egy méretben készül és egyszerűen, egy mozdulattal, egy kézzel felvehető, még szoptatási helyzet váltásakor sem kell forgatni
 6. fazonjának köszönhetően nem csúszik le, mint egy normál kendő, így nagyobb, mozgékonyabb babák esetén is nyugodtan, kényelmesen használható
 7. elasztikus, alakítható anyag, hogy kényelmes legyen
 8. finom, puha, könnyen szellőző, mosógépben mosható és gyűrődésmentes anyagból készült
 9. hozzáillő kis hordozózsákocskával könnyen vihető,  és még egy kis női táskában is elfér
 10. Magyarországon tervezték és gyártották

További infók a babyberry szoptatós kendőiről: http://www.babyberry.hu/blog/babyberry-szoptatos-kendo. És figyelem! Nemsokára indul játékunk, amelyben egy szerencsés kismama meg is nyerhet egy ilyen csodakendőt!

Figyeljétek a Facebook-oldalunkat! Hajrá!

Puszi: Gabi és Réka