">

Különleges konyhai kellékek
Elegáns konyhád volt? Biztosan… Aztán jöttek a gyerekek és felforgatták az életed. Mi szeretjük a letisztult dolgokat, és rajongunk a szép design tárgyakért. A konyhában azonban hajlandóak vagyunk kompromisszumot kötni, és mókás, bohém tárgyakkal feldobni magunkat és a gyerekeinket. Mert együtt lenni jó, mert vannak gyerekek, akik válogatósak és ezek a színes, vidám, konyhai kiegészítők lehet, hogy feldobják még őket is, és kedvet csinálnak egy-egy jó falathoz még nekik is.

Egy csodás válogatásra bukkantunk, mutatjuk a legviccesebb, legszínesebb, legötletesebb konyhai tárgyakat!

Pizzaszeletelő:

Egy jó pizzaszeletelőre mindenkinek szüksége van, mert mindenki imádja a pizzát. A gyerekek különösen. Íme néhány példa arra, hogyan néz ki egy igazán frappáns pizzaszeletelő, mely minden vendégünket elkápráztat majd.

Kávésbögre:

Mindannyiunknak ismerős ugye, mennyire álmosak vagyunk még az első reggeli kávénk előtt? Nos ez a bögre épp olyan, mint mi vagyunk. Mikor megtöltjük az első bögrényi meleg kávéval, ő is felébred. Akárcsak mi.

Sörnyitó:

Készülj óriás partyra, és készülj fel arra, hogy a gyerekeknek üdítőket, az apukáknak pedig sört fogsz nyitni. Egy sörnyitónak is lehet egyénisége. Te melyik színes szépséget választod?

Taco tartó:

Egy este erejéig irány Mexikó! A kukoricaliszt alapú tacoba zöldség és hús kerül némi szósszal. A gyerekek imádni fogják! A tartók miatt is, és az íze miatt is!

Leveses kanál:

Dobd fel a legunalmasabbnak tűnő tálalást is. Merd a levest egy jópofa leveseskanállal, vagy válassz minél ötletesebb étkészletet.

Tojástartó:

Unalmas a konyhád? Dobd fel egy kedves kosárral, mely a tojások tárolására szolgál. Garantált mosolygás, garantált szépség a szemnek, ahányszor rápillantasz.

Tojás szétválasztó eszközök:

Van az a pont, amikor már olyan profi vagy a sütés terén, hogy könnyedén elválasztod egymástól a fehérjét és a sárgáját. De van az a pont, amikor a gyerekeket is szeretnéd bevonni a sütésbe. És akkor imádni fogod, hogy ezekkel a praktikus eszközökkel nekik is játszi könnyedséggel megy majd a művelet.

Nasi és szószkínáló egyben:

Minek tálalnád a chipset, tortillát a szószoktól külön, amikor számtalan kínáló van, ami kettő az egyben. Egyszerre van helye a nasinak és a szósznak, könnyű egy mozdulattal megragadni és az asztalra tenni, könnyű újratölteni, könnyű elmosni. Mi kellhet még?

Ananászhámozó:

Üdv mindenkinek, aki az ananászt egy késsel akarja meghámozni. Igen, tudjuk, hogy nem mindenki eszik ananászt, bár meg kell jegyezzük, igazi zsírégető gyümölcsről van szó, ami rendkívül jót tesz az egészségünknek. Úgyhogy ha könnyedén szeretnénk a húsához jutni, használjuk bátran az alábbi eszközöket és élvezzük a finomságot!

Késtartó:

Számolj le az unalmas késtartókkal! Válassz az alábbiakból! Imádni fogod őket!

FELHÍVÁS!

Megjött kedved, hogy te is megálmodj egy igazán hasznos és ötletes konyhai kiegészítőt? A Zepter International 14. alkalommal írja ki formatervezői pályázatát, az ArtZeptet, melynek idei témája a konyhai eszközök. A pályázat nemzetközi, az egyik legnevesebb formatervezői pályázat! A pályázat leadási határideje: 2017. szeptember 30. A fődíjazott 10.000 euro nyereményben részesül, a 2. helyezett 4.000 euro értékű Zepter terméket kap, a 3. helyett 3.000 euro értékű Zepter terméket kap, ezeket a díjazott választhatja ki. Emellett promóciós különdíjat is oszt a zsűri, egy pályázaton részt vevő művész munkájának népszerűsítésére.

Ahogy azt már az elmúlt években megszokhattuk a Zepter International képviselői által kiválasztott egy vagy több pályamunka kis szériás gyártásba kerül (max. 100 db), és a Zepter az így készült darabokat kiállítja a Zepter irodaépületeiben vagy üzlethelyiségeiben a világ minden táján. A pontos pályázati felhívást és a feltételeket megtaláljátok itt.

https://www.zeptermagazin.hu/a-zepter-international-orommel-mutatja-be-a-14-artzept-formatervezoi-palyazatot-a-2017-es-ev-temaja-konyhai-eszkozok/

A vicces tárgyakat itt találtuk:

https://www.dontpayfull.com/blog/the-cutest-20-household-gadgets