">

Legyen menő a karórád is!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
Karórát már szinte mindenki visel. Bár sokan divatkellékként hordják, akadnak olyanok, akik azért néha még rá-rápillantanak az időre is. A gyártók igyekeznek ehhez az igényhez alkalmazkodni, nem véletlenül próbálja meg követni a divatot a Cluse női karóra márka sem. A vállalat főként minimalista és időtálló eszközöket tervez annak érdekében, hogy a viselője sokáig használni tudja az általa beszerzett kiegészítőt.

De vajon mitől lett ekkora sikerük? Cikkünkben erre a kérdésre kerestük meg a választ!

Mit érdemes tudni a Cluse márkáról?

A Cluse egy igazán minimalista vállalat, amely főként elegáns karórák gyártására szakosodott. A fő céljuk, hogy olyan dizájnt alkossanak meg, ami egyszerű, mégis időtlen. A hölgyeket megcélzó kiegészítők mind elegánsak és stílusosak, de sok esetben természetesen az urak számára is gyártanak különlegességeket. Az általuk megalkotott modellek sokféle cserélhető szíjjal és kiváló minőségű anyagokból készültek.

A cég 2013-ban alakult meg, azóta viszont egyre sikeresebbnek számít ezen a piacon. A székhelyük Amszterdamban található, azonban mára már az egész világon ismertté váltak, amit viszonylag rövid idő alatt sikerült elérniük.

A TimeStore női karóra webáruház szerint a Cluse “fő devizája az egyszerű dizájn, időtlen jellemzőkkel”. Itt kizárólag egyszerű kialakítású és hosszú élettartamú kellékeket lehet beszerezni, rendkívül kedvező áron. Emellett a Cluse darabokat lágy vonalak és pasztell árnyalatok jellemzik, aminek köszönhetően a termékek akár hétköznapi viseletre is alkalmassá válnak. Emellett természetesen kisebb vagy nagyobb hivatalos eseményekre is ugyanúgy megállják a helyüket.

Cluse ékszerek a hölgyek számára

Bár a gyártó nemcsak nőknek gyárt különböző termékeket, azonban a kínálat nagy része így is nekik szól. A portfóliójukban találhatóak fülbevalók, láncok, de természetesen karórák egyaránt. A diszkrét dizájnnak köszönhetően, bárki könnyedén találhat magának különleges, nem mindennapi ékszereket.

A minimalista stílus több téren is megállja a helyét. Legyen szó ruhákról, kiegészítőkről, vagy akár lakberendezési tárgyakról egyaránt, manapság már szinte minden olyan terület, ahová ez az irányzat ne tette volna be a lábát. A Cluse karórák utáni nagyfokú érdeklődés tehát nem a képzelet szüleménye. A cég megalapítása óta az eladási statisztikák folyamatosan azt bizonyítják, hogy egyre több hölgy vásárol magának különleges darabokat.

A cég által készített típusok bárkinek a csuklóján tökéletesen mutatnak, főként, ha valaki szeretne egy kicsit eltérni a sablonos és megszokott dizájntól. Amennyiben szeretnénk egy kicsit más irányba elmenni, ami az összeállítás kiegészítőit illeti, abban az esetben a Cluse márka egy minimalista karórája lesznek az igazán praktikus megoldás. A letisztult formavilág, az átgondolt tervezés és a figyelmes megmunkálás eredménye ugyanis egy speciális és egyedi kiegészítő, amely minden hölgy álma.

Milyen karórák közül válogathatunk?

A márka több dolognak is köszönheti a népszerűségét. Az egyik a CluseFeroce kollekció, amely egyszerű és stílusos karórákból áll. Ezek a darabok ugyanúgy viselhetőek a hétköznapok során, mint egy nagyobb eseményre. A matt-fehér számlappal rendelkező Steel White in Gold egy 3,6 centiméteres modell, amelynek a számlapja aranyszínű, mind a tokja rozsdamentes. A láncszemes szíjjal beszerezhető darab tehát kiváló választás olyanok számára, akik szeretik az egyszerű és letisztult fehér kiegészítőket.

Ott van továbbá a CluseBohoChic termékcsalád is, amiknek tagjaira jellemző a fekete, acél szíj és a kvarc kivitel. A kiváló minőségű, fém felülettel ellátott, laza stílusú modell minden alkalomkor bátran viselhető kellék, amely garantáltan feldobja a megjelenést. Amennyiben azonban a mogyorószín rajongói vagyunk, akkor érdemes inkább a bőrszíjas változatok között válogatni, hiszen ezekből is bőven van kínálat. Ezeket ráadásul rendkívül pontosan készítették el, amely kifinomult és elegáns stílust eredményez. Az említett árnyalaton kívül azonban uralkodó szín továbbá a tojás fehér és a rózsaarany, amelyek szintén visszaköszönnek rajta. A szíjat azonban bármikor könnyedén lecserélhetjük, így nem muszáj egy változat mellett megállapodnunk.

A Cluse női karórákat tehát azoknak a hölgyeknek alkották meg, akik kedvelik az egyszerű, minimalista és klasszikus irányzatot. A kiegészítőkkel nem lesz túl extrém a megjelenés, azonban ezek a kellékek mégis sokat hozzáadhatnak az outfithez.