">

Miért jó egészségesnek lenni? Rajzpályázat indul!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , ,
Mindig nagy örömmel adunk hírt arról, ha rajzpályázat van készülőben. Mert ahányszor csak eddig rajzpályázatot hirdettünk, olyan csodaszép, szemet gyönyörködtető kreatív alkotásokat küldtetek be a gyerekeitektől, hogy hetekig nem tértünk magunkhoz az álmélkodástól. Úgyhogy mikor a Zepter magyarországi képviselete felkért bennünket, hogy segítsünk minél több érdeklődőhöz eljuttatni az alábbi felhívást, boldogan mondtunk igent. Hiszen remek a téma, igazán fontos, hogy a gyerekek erről gondolkodjanak, érzéseket fogalmazzanak meg. Mi már előre örülünk a szebbnél szebb alkotásoknak, és persze szuperek lesznek a nyeremények is: a legtöbb like-ot elért rajzok közül mindkét kategóriában 2-2 nyertes pályaművet hirdetnek, ezek jutalma egy-egy Bioptron Medall polarizált fényterápiás készülék. És ezúttal is érdemes osztályoknak, oviscsoportoknak is pályázni, mert a legtöbb pályaművet beküldő intézmény pedig 1 db Bioptron Pro1 fényterápiás készüléket kap! Szóval, elő a ceruzákkal, rajzlapokkal és már lehet is e-mailben küldeni a rajzokat! Hajrá, élménydús rajzolást és sok sikert mindenkinek!

rajzpalyazat1

Van boldogabb gyerek az egészséges gyereknél? Mutasd meg, számodra miért fontos az egészség, miért jó egészségesnek lenni! Vegyél részt rajzpályázatunkon, és nyerj magadnak és osztálytársaidnak egy polarizált fényterápiás készüléket, mely a fény gyógyító erejével éri el, hogy minél előbb egészségesek legyetek.

NEVEZÉSEKET KÉT KATEGÓRIÁBAN VÁRUNK:

  1. kategória: óvodások részére
  2. kategória: általános iskolák alsótagozatos diákjai részére

A rajzot a gyerekek bármilyen bármilyen technikával készíthetik. A lényeg, hogy a megadott e-mail címre az alkotást digitalizált formában, beszkennelve kell elküldjék egy kitöltött adatlappal együtt. Amennyiben az könnyebbséget jelent, akkor ha jó minőségű fényképet tud valaki készíteni bármilyen eszközzel magáról az alkotásról, azt is fogadjuk!

A pályázó az alábbi adatokat mindenképpen meg kell hogy adja:

  • a kép címe
  • név
  • életkor
  • óvoda/iskola neve
  • osztály
  • lakcím
  • telefonszám
  • e-mail cím

FONTOS!

A pályaműveket egy szakmai zsűri szelektálja, majd a továbbjutott rajzokat a Zepter Hungary Facebook csoport oldalára töltjük fel 2016. május 16-án. A pályamunkákra 2016. május 27-ig lehet szavazni.

rajzpalyazat

A NYEREMÉNYEKRŐL:

A legtöbb like-ot elért rajzok közül mindkét kategóriában 2-2 nyertes pályaművet hirdetünk. Melyek jutalma egy-egy Bioptron Medall polarizált fényterápiás készülék. Érdemes pályázni, mert a legtöbb pályaművet beküldő intézmény pedig 1 db Bioptron Pro1 fényterápiás készüléket kap!

EREDMÉNYHIRDETÉS:

2016. május 29-én a Zepter Hungary Facebook csoport oldalán

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ:

2016. május 13.

AZ ALÁBBI E-MAIL CÍMRE VÁRJUK A PÁLYAMUNKÁKAT ÉS A JELENTKEZÉSI LAPOT:

bioptronrajzpalyazat@egeszsegeseletert.hu