">

Egy életre választjuk
Kisbabánk születésekor az élet legnagyobb csodáját éljük meg. Nem is lehetne nemesebb pillanatot találni arra, hogy a kicsi élet születésével a FÉNY, mint a földi élet egyik legfontosabb éltető ereje is családtaggá váljon.

Az emberi test egy élő fotoreceptor, amely hasznosítja a fényenergiát, különösen a napfényt. Ez az emberiség legalapvetőbb és legfontosabb energiaforrása. Fény nélkül nincs élet, hiszen fény hiányában a sejtek nem jutnak energiához.

Egy bébi érkezésekor minden szülő, – akár a lehetőségein túl is – igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy gyermeke egészséges életet élhessen. Ahogy a helytelen táplálkozás is hiánybetegségekhez vezet, úgy a nem megfelelő “fényétrend” mellett is fényhiány lép fel a szervezetünkben. A fényhiány azt jelenti, hogy mindennapjaink során a szervezetünk nem kap eleget a teljes fényspektrumból. A XXI. század egyik legnagyobb kihívása, hogy úgy jussunk az éltető fényhez, hogy közben kizárjuk a káros sugarakat és azok egészségkárosító hatásait. Ezért fontos egy édesanyának ismerni a Bioptron polarizált fényterápiát, hiszen egy anyának a legféltettebb kincse gyermeke egészsége.

A fényterápia nem modernkori tudomány, hiszen már az ókorban is előszeretettel gyógyítottak vele az egyiptomiak, a görögök és a rómaiak is, így egy valóban természetes, kipróbált és nagy hagyományokra visszatekintő gyógymódról van szó, melyet évszázadokon át sikerrel alkalmaztak. Ezt a fajta ókori tudományt Niels Ryberg Finsen dán orvos ültette át modern környezetbe és kezdte el alkalmazni páciensein egy évszázaddal ezelőtt. Fényterápiás kutatásaiért 1903-ban végül orvostudományi Nobel-díjat is kapott és ő volt az, aki elsőként fejlesztette ki azt a készüléket, mely „mesterséges napsugarakat” állít elő.

A legismertebb fényterápiás készülék a világon valószínűleg a Bioptron fényterápiás készülék. Jótékony hatását az elmúlt 25 évben több száz tudományos kutatás, és több mint 2.000.000 eladott készülék bizonyítja világszerte. A fényterápiát a kutatási eredményeknek és a modern kor technológiájának köszönhetően a napsugárzással járó kockázatok nélkül használhatjuk.

A Bioptron egy életen át elkísér: 

  • Kisbaba korban, pelenka kiütés, bőrgyulladások, felső légúti hurutos fertőzések esetében alkalmazhatjuk
  • Kisgyermekkorban a gyakori elesésekből származó sérüléseknél, közösségbe kerüléskor a légúti betegségeknél és fertőzéseknél hívhatjuk segítségül.
  • Kamaszkorban a pattanásos bőr és a sport sérülések esetében használjuk a fény gyógyító erejét.
  • Felnőtt korban gyakrabban fordulnak elő műtéti hegek, krónikus sebek, ízületi gyulladások, izomzatot érintő betegségek, amikor Bioptron fényével gyorsabban gyógyulhatunk

Érdekel a Bioptron fényterápia bővebben? Íme néhány beszélgetés, amit jó szívvel ajánlunk:

Beszélgetés védőnőkkel a Bioptron fényterápia tapasztalataikról:

Hogyan támogassuk az immunrendszert a Bioptronnal?

Hogyan csökkentsük a gyulladást a Bioptronnal?

További információk:

www.zeptermagazin.hu

http://hu.bioptron.com/