">

Mindenki olvas – újabb Libri-túra

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
A nagy össznépi decemberi rohanós társasjátékot űzzük már megint. Az ajándékötletek kitalálása, azok beszerzése, a töprengés, hogy kinek, mit és persze mennyiért, bizony azért éppen elég fárasztó dolog. Még szerencse, hogy azért akadnak olyan pontok, ahol a lótás-futás közben egyben fel is töltődik az ember, egy kis szusszanás, egy kis belefeledkezés még ilyenkor is jár. Erre a legalkalmasabb hely egészen biztosan egy könyvesbolt, ráadásul a könyv tényleg olyan ajándék, amely szinte mindenkinek minden alkalomra remek meglepetés lehet, hiszen a választék elképesztően gazdag. Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de nekünk, ha belépünk akár még egy ismerős, gyakran látogatott könyvesboltba is, kell némi “eszmélési” idő, amíg nagyjából sikerül betájolni, hogy mi merrefelé található, és hogy egyáltalán mivel kezdjük, mit nézzünk meg, hogy válasszuk ki a legmegfelelőbb olvasmányokat.

Múlt héten már megkezdtük kalandozásunkat a könyvek csodás birodalmában, az egyik legszebb Libri Könyváruházban, de mivel akkor csak a gyermekrészlegen “leltároztunk”, arra gondoltunk, hogy van még mit ajánlanunk nektek. Így hát most elsősorban női és ifjúsági irodalom tárgykörben kutakodtunk a Libri Kiadó újdonságai között.

Könyvet ajándékozni és ajándékba kapni egyaránt nagyszerű dolog, ráadásul a könyv az a tárgy, amelyet még azok is szépen, sikkesen be tudnak csomagolni, akik egyébként kicsit ügyetlenebbek lennének :-) Na jó, ez nem egy igazi érv, de nem bírtuk kihagyni… Az általunk most ajánlott olvasmányokat tehát megvehetitek bármelyik Libri könyvesboltban, megrendelhetitek akár a www.libri.hu weboldalon is, de aki még több élményre vágyik, és jár Budapesten a Westend Bevásárlóközpont felé, az még a Libri Kiadó pop-up könyvesboltját is felkeresheti, ahol közönségtalálkozók, dedikálások alkalmával a kiadó magyar szerzői is felbukkannak majd. Ez a kiadói üzlet csak a karácsonyi időszakban üzemel, izgalmas kísérlet, ha arra jártok, nézzetek be mindenképp!

És jó böngészést a könyvesboltokban!

Puszi: Réka és Gabi