">

Fedezzük fel a világot!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , ,
gabireka_hopelyhesNovember végén már a legtöbb anya fejében hatalmas sebességgel száguldoznak a karácsonyi ajándéklisták. (Persze, tudjuk, a gondosabbak már el is rejtettek otthon egy-két beszerzett kincset.) Ez nálunk sincs másként, már mi is lázasan tervezünk, keresgélünk. Ami minden évben biztos pont, hogy valamilyen könyv mindenkinek kerül ajándékként a fa alá. Rábukkantunk egy sorozatra, ami szórakoztató és elgondolkodtató egyben. A 2 évesektől a kiskamaszokig mindenkinek találhatunk izgalmas témát. Mert olvasni és mindeközben felfedezni a világot nagyon jó!

A Tessloff Babilon az ifjúsági ismeretterjesztés és gyerekkönyvkiadás vezető kiadója már 25 éve. Képeskönyvek, rejtvényfüzetek, foglalkoztatók, mesék, készségfejlesztő- és ismeretterjesztő könyvek sorát kínálják a fiatal könyvbarátoknak. Amellett hogy igazán szépek, tartalmasak és szórakoztatnak, elgondolkodtatnak, kicsik és nagyok mindig tanulhatnak valamit ezekből a könyvekből, jobban megismerhetik a világot, amiben élünk. És hát nem ez az egyik legfontosabb dolog a gyermekeink életében, felfedezni a világot?

mi micsoda mini

A sorozat Mi MICSODA mini kötetei 2 éves kortól, Mi MICSODA Junior 5 éves kortól és a klasszikus Mi MICSODA sorozat 7 éves kortól ajánlott a kis és nagyobbacska felfedezők számára. A Mi MICSODA sorozat azokhoz a gyerekekhez szól, akik szívesen indulnak kalandos, képzeletbeli túrákra a tudomány, a technika és a természet világában. Tudományos szaklektorok gondoskodnak az ismeretanyag pontosságáról, a szerkesztők pedig arról, hogy ezeket az ismereteket érthető módon adjuk át a gyerekeknek.

A mini sorozat fő vonzereje a kedvesen megrajzolt figurákban és a részletgazdag képekben rejlik. A főszereplők követhető példát nyújtanak a gyerekeknek: a félénkek, a játékosak vagy kezdeményezők mind magukra ismerhetnek valamelyik figurában a könyvek lapjain. Az utolsó oldalon 4-6 felhajtható kukucskáló segítségével tesztelhetik a gyerekek, hogy mit jegyeztek meg a könyv lapozgatása során. A Mi MICSODA mini sorozat kötetei számos meghatározó témakört mutatnak be, melyek az apróságok számára különösen érdekesek.

mi micsoda uj_banner

Ha édesanyaként szeretnéd, felkészíteni gyermeked a változásokra mielőtt kikerül a szárnyaid alól, vagy ha segítségre van szükséged szülőként a mindennapi élet fontos tevékenységeihez, akkor ott a helye a könyvespolcodon a Mi MICSODA Mini sorozat párnázott fedelű könyveinek, melyek újszerű megoldásokkal, témákkal és hangvétellel segítenek a szülőknek a mindennapokban.

Az 5 éves kortól ajánlott sorozat a már nagyobbacska felfedezőknek kínál izgalmas kalandot. A Mi MICSODA Junior könyv társuk lehet a játékban, a tanulásban, a felfedezésben. Ez az interaktív ismeretterjesztő sorozat kiváló szórakozást kínál az olvasni még nem tudó, vagy éppen olvasni kezdő lurkóknak. A felnyitható kukucskálók felkeltik a kis olvasó kíváncsiságát, és aktív közreműködésre sarkallják. Előnyei közé tartozik, hogy játékosan vezet be az ismeretekbe, részletes és színes képekkel kelti fel a gyerekek érdeklődését és olyan interaktív elemekkel teszi izgalmassá a felfedezést, mint a rejtvények és a játékos kutatás.

Úgyhogy akár Mikulásra, akár karácsonyra kerestek éppen könyvet, irány a Tesloff Babilon, biztosan találtok megfelelő ajándéknak valót!

Puszi: Gabi és Réka