">

Keltsünk érdeklődést!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , , ,
gabireka_lurexBevalljuk, vagy sem, a mai, rohanó világban a gyerekek egyre inkább a gyorsan fogyasztható, felszínes ismeretekre fogékonyak, nehezebb felkelteni az érdeklődésüket egy elmélyülést igénylő könyv iránt. Sok szülő nagy energiát fektet abba, hogy megtalálja a megfelelő könyveket, amikkel megszerettethetik gyermekeikkel az olvasást, és olyannyira felkeltsék az érdeklődésüket, hogy újabb anyagok után kutassanak, akár az interneten is.

Amint a gyerekek ráéreznek az ismeretszerzés ízére, szinte már mindegy lesz, hogy honnan szerzik meg azt. Persze a megbízható forrás megtalálása rendkívül fontos. És érdemes ezt valóban minél korábban, minél fiatalabb korban elkezdeni. A Mi Micsoda könyvek nem csupán ugródeszkát jelentenek ebben a folyamatban. Igazán lekötik az apró olvasókat is. A gyerekek rájönnek, az igényes tartalmak olvasása élvezetes, üdítő elfoglaltság, már egészen kicsi korban is.

keltsunk erdeklodest

S ha az alapozás jól sikerül, akkor az iskolás gyerekek pedig később a széles Mi Micsoda kínálatból olyan témákról olvashatnak, amit maguktól választanak ki, ami őket személyesen a legjobban érdekli.

Egy látványos, informatív és izgalmas ismeretterjesztő könyv élmény lehet még azok számára is, akik már a technika bűvöletében élnek. A Tessloff Babilon, azaz a Mi Micsoda könyvsorozat kiadója épp ezt az izgalmas és modern világot csempészte bele a megújult Mi Micsoda kötetekbe. Ugyanakkor, közvetlenebbül szólnak az olvasóhoz,  személyes élményeket is tartalmaznak, ami mindig érdekesebb, mint az elvont ismeretek. Ezért is örömmel veti bele magát minden gyerek ezekbe az olvasmányokba! A könyvek kívül-belül megújultak az elmúlt hónapokban és nem csupán a régi, közkedvelt témákkal találkozhatunk új köntösben és új tartalommal, hanem olyan témákat is megtalálunk a Mi MICSODA kínálatában, mint a Robotok, vagy épp a Divat.

mi micsoda robotok dinok

A Mi Micsoda sorozat azokhoz a gyerekekhez szól, akik szívesen indulnak kalandos, képzeletbeli túrákra a tudomány, a technika és a természet világában. Tudományos szaklektorok gondoskodnak az ismeretanyag pontosságáról, a szerkesztők pedig arról, hogy ezeket az ismereteket érthető módon adjuk át a gyerekeknek. Ebben segítenek a nagyszerű fotók és a részletes, színes illusztrációk is.

Böngészétek hát át a kínálatot a Tesloff Babilon kiadó honlapján, és rajta, keltsetek érdeklődést! Csináljatok kedvet csemetéiteknek az olvasáshoz, a könyv szeretetéhez!

Puszi: Réka és Gabi