">

Mozduljunk ki!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , ,
Ahogy az utóbbi években ez gyakran lenni szokott, most is úgy történt, hogy egyik pillanatról a másikra a tavaszban találhattuk magunkat. Na jó, tegyük hozzá, ezt egyáltalán nem is bánjuk, már nagyon vágyódtunk rá. Ilyenkor tényleg folyamatosan azon jár az ember esze, hogy mit is kezdjen ezzel a hirtelen ránk zúdult fénnyel, napsütéssel, friss levegővel. Ami biztos, el otthonról! A tavaszi nagytakarítással ráérünk később foglalkozni, most menjünk, mozogjunk, pörögjünk fel gyorsan! Sorba vettük a lehetőségeket! 

  1. Irány a zöld!

Kirándulni vágyók és a túrázás szerelmesei az év e szakaszában már izgatottan nézik az időjárás jelentést, várva az első hétvégét, amikor már megfelelőek a körülmények egy hosszabb sétához a közeli ösvényeken. Budapesten is rengeteg gyalogút található, ami kacskaringósan vezet végig az erdőben és megdöbbentően szép kilátással kecsegtet. Ilyen például a Kis és Nagy- Hárs-hegyi kilátó és a Rupp hegy.

  1. Belvárosi körtúra

Annak sem kell ám otthon ülnie, aki kevésbé szimpatizál a természetben túrázás gondolatával. Egy finom kávé a Duna parton, egy kielégítő vásárlás a Vörösmarty téren, hazai vagy nemzetközi finomságok kóstolása a közeli termelői piacon. Számtalan lehetőséggel csábít a város, csak a kényelmes öltözet és komfortos cipő kell. Fedezd fel Budapestet, mintha csak külföldön volnál!

  1. Legyen tánc!

A téli hónapok alatt mélyen eldugott magassarkúk ideje megérkezett! Csizmák, bokacsizmák, teli talpú, tűsarkú… a lista véget nem érő. Ha bár a szandálokhoz kell még várni pár hetet, zártabb társaikat már bátran viselhetjük egy-egy bulin. Az örökzöld darabokban magabiztosan lehet levonulni az első pár tavaszi partiba és áttáncolni az éjszakát.

  1. Sportos időtöltés

A tavasz megérkeztével a nyár gondolata is egyre valóságosabbá válik. A friss levegő és napsütés sokakat vonz az testmozgás irányába. Kapjuk elő a sportcipőket, fussunk eleinte rövidebb szakaszokat, hogy a hetek előre haladtával egyre hosszabb távokat tudjunk a hátunk mögött. A sportolás nagy előnye a testünk átmozgatása mellett, hogy sokkal jobban ki tudjuk pihenni magunkat és üdébben kelünk, mint egy átlustálkodott nap után, így a hétvégét egy friss hétkezdés követ.

Bármelyik programot is választjuk magunknak, egy biztos, a kényelmetlen lábbeli még a legédesebb pillanatokat is könnyen meg tudja keseríteni. Viszont jó hír, hogy van megoldás.

Egyszerű, és nem kell pironkodni, ha sokat megyünk, sokat állunk, sokat táncolunk, vállaljuk be bátran, hiszen az ilyen esetek elkerülése érdekében alkotta meg a Scholl a GELACTIV™ talpbetéteket, amelyek nem csak kényelmet biztosítanak a lábaknak, de enyhítik a fájdalmakat is. A talpbetétek mind a női mind a férfi lábak számára tökéletes alátámasztást nyújthatnak nemcsak a mindennapokban, de még sporttolás vagy éppen kemény fizikai munka közben is. Sőt egyes darabok kifejezetten nőknek lettek kifejlesztve, extrém magas sarkú cipőkhöz, közepesen magas sarkú cipőkhöz, lapos talpú cipőkhöz, illetve nyitott cipőkhöz. Így bármilyen tevékenységhez  keresünk talpbetétet,  a Scholl termékei között mindenképpen megtaláljuk a nekünk legmegfelelőbbet. 

További információkért látogass el a www.scholl.hu oldalra!