">

Edzés és rezgés

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
Ahogy már beszámoltunk róla, elkezdődött Zsanett nagy kalandja, melyben az Anyakanyarnak és leginkább a VibroCity edzésmódszerének köszönhetően három hónap múlva egy megújult, felfrissült, átalakult hölgyet üdvözölhetünk. Addig persze még sok kemény pillanat vár Zsanettre a belvárosi, meghitt hangulatú szalonban, hiszen hiába az edzők kedvessége és profizmusa, a gépek csúcsteljesítménye csak a kiindulópont: az igazi munkát mindenkinek magának kell elvégeznie. Ami segítség, hogy itt nem kell órákat eltölteni, hanem egy-egy 20 perces edzés másfél óra edzőtermi munkának felel meg. Az állapotfelmérés után ki-ki megkapja saját gyakorlatsorát, a céljainak, alkatának, edzettségi szintjének megfelelően.

Magyar Orsi ezúttal a fenék- és comb edzésére koncentrál Zsanettel, és elárulja azt is, hogy bizony a Fitvibe Full Motion Concept segítségével egy rendes edzéshez képest izmaink sokkal nagyobb százalékát mozgatjuk meg és vesszük igénybe, ennek lesz köszönhető, hogy már  heti 3×20 perces edzéssel is jelentős eredmények érhetőek el. Nézzük hát, hogy boldogult Zsanett az első megpróbáltatásokkal!

A kihívás tehát adott, az izomláz alakul, és ezzel együtt Zsanett is. Mi pedig időről időre továbbra is leselkedünk egy cseppet, hogy be tudjunk számolni minden részletről és persze, hogy együtt drukkoljunk, hogy Zsanett tervei sikerüljenek! És ti? Ti elkezdtétek már a tavaszi formába lendülést? Igyekszünk szakértő tippeket is begyűjteni és nemsokára azokat is megosztjuk veletek, hogy nyárra mindenki ott legyen a topon.
Puszi: Réka