">

Boldog vesztes nyertes

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
rekapepitamasnisA cím kicsit megtévesztő lehet. Hogy lehetne boldog egy vesztes? Aki egyébként nyertes? Hát úgy, ahogy a mi Zsanettünk, aki megnyerte az Anyakanyar tavaszi nagy átalakítását, és elvesztett útközben vagy 10 kilót és 67 centit. Legalábbis legutóbb így számoltuk, de azóta lehet, hogy még pozitívabb az eredmény, és negatívabb a mérleg… A mi Zsanettünk! Azért írom így, mert az egész csapatunk nagyon megszerette őt, és szívből drukkolt annak, hogy sikerüljön Zsani nagy álma. És most nagyon jóleső érzés, hogy látjuk, hogy a dolog sínen van, Zsanett újra egy bombaformában lévő anyuka lesz. Képzeljétek, tegnap este 19 év után még biciklizett is kislányával, Bekivel. Picit aggódott, hogy ma reggel hogy fog edzeni a VibroCity gépein, de biztos vagyok benne, hogy ezt az akadályt már játszva megugorja. Ahogy eddig is, most is arra kértük, hogy búcsúzóul – legalábbis a nagy átalakítástól búcsúzóul, mert mi még szeretnénk hallani róla – foglalja nekünk szavakba, hogy hogy is telt az elmúlt időszak.

Még van pár edzés hátra ebből a szuper nyereményből, de így a vége felé szeretnék megosztani veletek pár gondolatot. Azt hiszem, ez elején nem gondoltam, hogy ennyi pozitív hatás, élmény ér majd ezzel az edzéssel kapcsolatban. Azt, hogy ekkora eredményt értem el ennyi idő alatt, ráadásul mindössze alkalmanként 20 perces vibrációs tréning edzéssel, sosem gondoltam volna. Van rajtam még mit alakítani, mert sajnos a legtöbb felesleg comb-fenék és hastájékon van. Most jutottam el arra a szintre, hogy azt érzem, több és több mozgást kell beiktatnom az életembe, hogy minél hamarabb megszabaduljak a maradék feleslegtől.

Eredmények, amik még messze vannak centia végső adatoktól (de máris picit több, mint a videós mérésnél volt: csípő – 22 cm, has – 24 cm, comb – 13 cm, kar – 11 cm. Ez azt jelenti, hogy bő két számmal kisebb nadrág kell már. Sőt, kisebb is jó lenne már, de a pocak miatt ez sajnos még nem megy, ezért elkezdtem a futást is. Egy 6 hetes edzéstervet csinálok, amelynek a végén 5 km-t le tudok majd futni.

A VibroCitys lányoknak (és a magam akaraterejének…)  hála, nem fogom feladni.  Muszáj vagyok megtenni a kislányomért, de legfőképpen magamért.  A sok szeretetet, bátorítást, és pozitív hozzáállást, amit a teremben kaptam, még egyetlen  hasonló helyen sem tapasztaltam meg.

Az edzés hatására nagyon sokat változtam. Kezdem magamat elfogadni, és nem egy vesztes emberként látni.  Sokkal jobb a kedvem, több az energiám, sok múltbeli egészségügyi gondom kezd elmúlni. Tudom, hogy ez a lelkemre ugyanúgy hat, mint a testemre. Az elmúlt évek számomra nem a legjobb évek voltak. De ezen most már lassacskán túllendülök, és egyre szebbnek látom a világot.

Családomtól és a barátaimtól is nagyon sok bátorítást kaptam, velem együtt örültek és biztattak, amikor megnyertem ezt a fantasztikus programot. Nagyon sokan vannak, így nem sorolok fel mindenkit, de valakit mindenképp meg kell említenem. Remélem, nem haragszik meg rám. Evelynt azért kell megemlítenem, mert egy évvel ezelőtt inkább „ellenségek” voltunk, mint barátok. Ő nagyon sok biztatást, erőt, lelki támaszt nyújt nekem a mindennapokban, ami ugyancsak segített, hogy végigcsináljam ezt és megtanított arra, hogy pozitívabban lássam önmagam.

A VibroCity felnyitotta a szemem, újra reményt adott, hogy ismét nőnek érezzem magam. Úgy érzem lebontottam a falat magam körül.  Akár már most nyitott is lennék egy új kapcsolatra.

Ezért még egyszer szeretnék köszönetet mondani mindenkinek. A VibroCitynek, az Anyakanyar csapatának, hogy kaptam egy ilyen lehetőséget. Nem fogom abbahagyni, ha nem is heti 3x, de 2 mindenképp le fogok menni és folytatom, amíg elérem az áhított alakomat!

Szép napot mindenkinek!

Zsani

Mi pedig drukkolunk, és szeretnénk majd még hallani rólad! És Zsani! Nagyon örülünk, hogy megismerhettünk!

Puszi: Réka