">

Hát… ez nem semmi!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , ,
rekakardiganosA vicces címből lehet, hogy akár már ki is találtátok, hogy ahogyan legutóbb a has volt fókuszban Zsanett tavaszi nagy kilóolvasztó túráján, úgy most a hátizmok megdolgozására kerül sor. A hátunk amúgy is nagyon nagy megterhelésnek van kitéve, akkor is, ha irodai munkát végzünk és sokat ülünk számítógépnél, meg akkor is, ha éppen sokat kell emelgetnünk még a gyerekeinket. Úgyhogy akármilyen edzésprogramot is kezdünk el, nagyon fontos, hogy ügyeljünk erre az egyáltalán nem elhanyagolható részletkérdésre. A hátunkkal együtt természetesen a karunkat is edzzük, ami szintén fontos, hogy könnyedén búcsút inthessünk az ott megjelenő feleslegnek is.

A VibroCityben hetek óta tart Zsanett menetelése edzésről edzésre. Nem árulunk zsákbamacskát, a most látható felvételek egy picit korábban elkészültek már, így ha valaki most látja Zsanettet, meglepődik, hogy mennyire másképp áll már rajta az a pink színű edzőpóló. Még néhány hét, és bemutatjuk az eredményt is, illetve jövő héten Zsanett is újra ír nekünk tapasztalatairól. Most azt láthatjátok, hogy Gacsal Vali gyógytornász-edző segítségével miként kezdődött a munka a hát edzésében.

A Fitvibe vibrációs edzőtrénerek remek tulajdonsága, hogy az edzőkártya helyettünk is megőrzi emlékezetében a részleteket, így az egyszer már beállított gyakorlatokat legközelebb is pontosan tudjuk végezni. Nézzük a kijelzőn a kis figurát, milyen fess tartással edzi ő is magát fittre a nyári szezonra. Ha a hátunk nem fáj, mi is szebben tartjuk magunkat, ha szebben tartjuk magunkat, máris kilókat csalhatunk le magunkról. Jobb tartás, több önbizalom, és az már egyértelműen jobb kedvet ad. És mi másra is van szükségünk ezen a hirtelen jött nyári áprilisi héten, mint igazi jókedvre? Aki úgy érzi, hogy még van szükség egy kis plusz mozgásra, ne habozzon, még turbótempóban lehet esély egy kicsit formálódni nyárra!

Puszi: Réka