">

Huss, has!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
rekaredony1Az jutott eszembe a minap, hogy ez  a nehezen érkező tavasz voltaképpen kedvez nekünk. Legalábbis azoknak, akik most vívják még a harcokat a télen felszedett dekákkal, neadjisten kilókkal. Persze lehet mondani, hogy a depis márciusi-áprilisi tél inkább a csoki- és sütievésre buzdít, de biztos vagyok benne, hogy aki igazán komolyan gondolja az életmódváltást, az nem retten vissza. És minden lopott hét, amikor még ápol és eltakar a pulóver meg a nagykabát, hasznos lehet az érintetteknek.

A nagy átalakításunk szerencsés kiválasztottja, PIC_36Zsanett is bőszen vívja küzdelmét a VibroCity edzőtermében. Edzéskártyáján már ott szerepelnek a számára legideálisabbnak tartott gyakorlatok, amelyeket töretlen lelkesedéssel végez. A gépen egy kis figura ikonja segít mutatni, hogy éppen mit kell tennie annak, aki az edzésprogramot végzi. Úgyhogy ilyenkor sincs a delikvens egyedül a harcával… Persze az is megnyugtató dolog, hogy az itt található gépek, a Fitvibe vibrációs trénerek európai orvosi minőségi tanúsítvánnyal bírnak, és nem csupán fogyásra, alakformálásra, hanem különböző egészségügyi problémák orvosolására is kitűnőek. Csontritkulás megelőzése, izomsorvadás kezelése, rehabilitációs folyamatok és még számos betegség állapota javítható ennek a gépnek segítségével, amely akár 250 kg-os embert is elbír. A gép függőleges rezgéseinek köszönhetően az ízületek kímélése is elsődleges szempont, ez megkülönbözteti ezt a gépet más hasonló szerkezetektől. A Fitvibe tréner az emberi test számára leghasznosabb frekvencián működik, azaz 20 és 60 Hz között. Ha szívesen olvasnátok még a gép egészségügyi előnyeiről, itt megtehetitek: www.vibroplate.hu.

De térjünk vissza Zsanetthez! Nézzük, hogy Magyar Orsi edző segítségével hogyan veszi az akadályokat a hasizomgyakorlatok terén!

Ahogy tehát láthatjátok, magam is kipróbálhattam, hogy milyen is rezegni ezen a szerkezeten, ha nem is egy teljes edzésen keresztül, hanem csak néhány pillanatra. Elárulhatom nektek, hogy ezek a gyakorlatok csak kívülről nézve tűnnek rendkívül könnyűnek, bizony még komoly edzettséggel is kihívást jelentenek olykor. Ami segít kibírni, az valóban az, hogy mindössze 20 percig tart az edzés, minden gyakorlatot csak 1 percig kell végezni, így valahogy könnyebben elszáll. Mondhatni, huss! De hogy a mai témánkhoz hű legyek, huss has! Zsanett már szépen halad, a változás lassan már centikben is mérhető, bár a legfontosabb jel az, hogy kezdi magát egyre jobban érezni a bőrében, és egyre jobban élvezi az edzéseket.  Remélem, így vannak ezzel a rendszeres mozgást és diétázást vele egyszerre kezdő anyukatársak is! Mi továbbra is drukkolunk, és jövünk új tippekkel! Kitartáááás!!!

Puszi: Réka