">

Vigyázz, kész, rajt!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , ,
Hát eljött a nagy nap. Ma elkezdődik, ami még nem volt, legalábbis nálunk, itt az Anyakanyaron nem volt. Mert mindannyiunk életében vannak nagy elhatározások, nagy újrakezdések, sóhajtások, hogy nyárra igenis beleférünk a régi farmerbe, nem beszélve arról, hogy milyen csodásan fog rajtunk mutatni a hirtelen fellángolásból megvásárolt egy számmal kisebb bikini… De most nem rólunk, nem magunkról van szó, hiszen néhány héttel ezelőtt már elárultuk, hogy idén nyárra egy szerencsés Anyakanyar-olvasót formába hozunk. Persze mi ketten ehhez kevesek lennénk, így szuper segítséget kaptunk a VibroCity Stúdiótól, ahol nálunk sokkal jobban hozzáértő szakemberek gondoskodnak majd róla, hogy az álmok valóra váljanak.

És hogy kinek az álmai? Bevalljuk, nekünk komoly töprengést, nehéz pillanatokat, és sok fejtörést okozott, hogy kit válasszunk a jelentkezők közül. Szívünk szerint mindenkit választottunk volna, és ez igaz volt az első levélre is, amely félórával a meghirdetés után érkezett, és arra is, amely a határidő lejárta utáni éjszakán. De sajnos kőszívűnek kellett lennünk, és csak egy szerencsést választhattunk ki, akinek még el sem árultuk, hogy a formába lendülését kisfilmekben is szeretnénk majd közkinccsé tenni. Így csak reméltük, hogy olyan belevaló, tündéri választottunk lett, aki ezt is vállalja velünk.

És ez így is lett! Mikor megismertük Zsanettet, azonnal tudtuk,  hogy jól választottunk. Ismerkedjetek meg vele, és a módszerrel, amely közös reményeink szerint némi életmódváltással kombinálva május végére szuper eredményeket fog hozni!

Persze nem, nem lesz elég, ha Zsanett heti 3×20 percet tölt a Fitvibe Full Motion Concept alapján működő edzőgépeken, ahol a vibrációs tréner vibrációs kézisúlyzóval kiegészítve segíti a teljes átalakulást, nyilván szükség lesz megfelelő diétára, táplálkozásbeli reformra, elegendő folyadékbevitelre is. De mi itt leszünk, és a VibroCity csapatával együtt mindenben segítünk majd, amit tudunk. És hogy ti se csak Zsanett sikerein ámulhassatok, rendszeresen további életmód- és edzési tippekkel fogunk jelentkezni. Időről időre pedig maga Zsanett is beszámol a tapasztalatokról.

Izgalmas tavasz elé nézünk! Drukkoljunk együtt, hogy sikerüljön Zsanett álma, és egy új párkapcsolat után kistestvérrel is megajándékozhassa imádott kislányát! Hajrá, Zsanett, mindent bele!

Puszi: Réka és Gabi