">

Centik és kilók

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
reka_konyoklosRepül az idő. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy mintha csak épp most lett volna, hogy kitaláltuk, hogy ezen a tavaszon segítünk valakinek valóra váltani az álmait. Ha nem is mindegyiket, vagy akármelyiket, hanem azt az álmát mindenesetre igen, hogy életmódváltáshoz segítjük és megismertetjük egy időtakarékos és rendkívül hatékony edzésmódszerrel. Mivel nagyszerű partnereket találtunk ehhez az ötlethez Hegyi Nóra és a VibroCity csapata személyében, így már csak a kiválasztás volt a kérdés. És a mai napig fáj a szívünk azokért, akik most éppen nem lehettek szerencsések, de mindig mosolyognunk kell, ha arra gondolunk, hogy micsoda tündért ismertünk meg Zsanett személyében.

Zsanett válása után egyedül neveli ötéves kislányát, Rebekát, aki nagyon szeretne kistestvért, ami anyukájának nincs ellenére, viszont Zsanett szeretne megújulva nekivágni az újrakezdésnek. Úgyhogy igazán nemes cél vezérelt bennünket, hogy ehhez az óhajhoz hozzásegítsük anyát és lányát. Zsanett lelkesen kezdte és folytatta az edzéseket, bár az utolsó hónapban egy kéthetes betegség némiképpen akadályozta ebben. Viszont megtanult sok vizet inni, egészségesebben étkezni és a heti háromszori 20 perces edzéssel mozgás-függővé is vált. Természetesen mi nem értük be ennyivel és eredményeket akartunk, így újra a VibroCity edzőtermében találkoztunk Zsanettel és segítőivel

10 kiló és mindösszesen 67 centi! Nagyon szép eredmény, de Zsanett nem szeretne itt megállni. A VibroCity továbbra sem engedi el a kezét, segítenek a következő lépésekben is, tanácsokkal, biztatással is. Zsanett pedig kipróbálja a futást is, most hogy az utóbbi hónapokban lételemévé vált a rendszeres mozgás, ez teljesen természetes számára. Ami a legnagyobb és legjobb eredmény, azon kívül, hogy a szekrényből előkerülhetnek évek óta félretett, csinos ruhadarabok is, hiszen máris két számmal kisebb ruhára van szükség, az mindenképpen az, hogy Zsanett korábban észlelt egészségügyi problémái, fáradékonyság, gyengeség, szívpanaszok teljesen megszűntek. Három hónap után 10 kilóval könnyebben mi is könnyebb szívvel engedjük el Zsanett kezét, mert biztosak vagyunk benne, hogy jó úton van. Nem búcsúzunk, hiszen még várjuk jelentkezését, beszámolóját, tapasztalatait. És persze bízunk abban is, hogy sokan vagytok, akiknek centiben, kilóban Zsanetthez hasonlóan sokat elvett, lendületben pedig sokat adott ez a tavasz! És a nyár még csak most kezdődik! Hajrá lányok!
Puszi: Réka