">

Centik csökkenőben

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , ,
rekafeher2Március eleje óta követjük figyelemmel a mi szerencsés nyertesünk, Zsanett küzdelmét a VibroCity edzőgépeivel és leginkább a felesleges kilókkal és centikkel. Amikor Zsanettel megismerkedtünk, nyugodtan mondhatom, hogy az egész csapatunk azonnal a szívébe zárta őt, kedves, közvetlen természete miatt és őszintén drukkolunk, hogy sikerüljön az álma, visszanyerje régi alakját. Új esélyt adva ezzel egy új kapcsolatnak és később esetleg egy kistestvérnek a kislánya számára. Arra kértük Zsanettet, hogy időről időre írjon nekünk és számoljon be arról, hogy hol tart, hiszen tudjuk, hogy az elhatározás mindig könnyű, de betartani, véghezvinni az elképzelést már sokkal nehezebb. Így most egy hónappal a végső “megmérettetés” előtt is kíváncsian vártuk Zsanett levelét.

Sziasztok!

Még mindig nehéz elhinnem, hogy ez a csoda velem _MG_7458történik meg és én lettem az Anyakanyar kiválasztottja… Szerencsére nagyon szépen haladok, most tartok az edzések felénél. Sajnos, néha közbejön valami, amiért edzéseket kell kihagynom, hol a kislányom beteg, hol meg én. Most például épp sajnos két hét kényszerpihenőre kellett mennem, mert szépen elkaptam valami nyavalyát. A lázam pár nap alatt elmúlt, viszont antibiotikum mellett sem lehet edzeni. A VibroCityben nagyon figyelnek rám az edzőlányok, és a legszigorúbban eltiltottak az edzéstől. De ezt a betegség miatti kihagyást leszámítva nagyon szép eredményeim vannak már.  A 11. edzés után volt az első mérés. 

Hasról és csípőről 10-10 centi, combról 6 centi és karról 4 centi ment le egy hónap alatt. Ez fantasztikus eredmény, ahogy hallottam! Egy, sőt inkább lassan már két számmal is kisebb nadrágot kell vegyek, mert tényleg ennyire hatásos ez az edzés. És csak háromszor húsz perc  egy héten. Ez a legjobb benne! Sok visszajelzést kapok, hogy sokat fogytam, főleg olyanoktól, akik ritkábban látnak. De aki napi szinten találkozik velem és újra megnézi az edzések előtt készült videófelvételeket, akkor mondja, hogy hűűű, tényleg mennyi lement már!

zsanett_edzSokkal jobban is érzem magam. Kezd visszajönni az önbizalmam. Persze nem gondolom, hogy topmodell vagyok már, de sokkal szívesebben készülődöm reggel. Vannak felsőim, amiket már elővettem, mert reméltem, hogy újra rám jönnek már. Nemhogy rám jönnek, de többségük bőven laza is a hasamon. A hasam az, ami a legnagyobb mértékben változott, valamit a fenék feletti rész csökkent sokkal, de mindenhol szépen látszik az eredmény. 

Nem mondom, hogy mindig van kedvem elindulni edzeni. De szerintem ezzel sokan vannak így rajtam kívül, akik edzenek… Viszont, amikor ott vagyok a VibroCityben, már nagyon jól érzem magam és sokkal frissebb és jókedvűbb vagyok utána. A hétköznapi dolgokat is jobban bírom. A 6. emeletre már simán felsétálok, amit korábban meg sem próbáltam, vagy ha muszáj volt, kétszer biztos meg kellett állnom. Egészségügyi problémáim is kezdenek megszűnni. A diétát elég jól tudom tartani, sok zöldséget, gyümölcsöt eszem, sovány húsokat, kevés szénhidrátot, ezzel nincs is gond. Az ivás az, ami mostanában sokszor elfelejtődik, pedig ebben a melegben még jobban oda kéne figyelnem rá, hogy ha tetszik, ha nem , legalább 3 liter szénsavmentes ásványvizet megigyak egy nap. 

Rebeka mindig kérdezi, hogy mikor leszek már vékony? Bár úgy menne, ahogy ő gondolja. Néha elég durván beszól ezzel kapcsolatban…  Természetesen leginkább a tömött metrón szokta elsütni ezeket a sokszor nem kedves mondatait. Van, hogy vicces, de van, hogy mérges leszek, közben meg majd elnevetem magam.

Ahogy az ajándékba kapott edzéssorozat végefelé közeledek, próbálok más mozgásformákat is kipróbálni, mert mindenképpen ezután is kell valamit mozognom. Nem szeretnék megtorpanni, ha már ekkora változást sikerül elérnem. A futásra gondoltam, azt bármikor be tudom iktatni akár este is, amikor Rebeka már alszik. Esetleg még itthon is elkezdek valamit, bár az otthoni torna még sosem jött be, mindig találtam okot, hogy miért tegyem a következő napra. Futni nem egyedül szeretnék, így lesz húzóerő. És hát itt a jó idő, lehet sokat kirándulni, csavarogni! 

Nagyon várom már május végét, hogy lássam a végeredményt, hogy mire voltam képes a segítségetekkel 3 hónap alatt. Addig is szép napokat mindenkinek!

Zsanett

Mi pedig továbbra is szorítunk, hogy a lehető legjobb eredményt sikerüljön elérnie Zsanettnek, és persze kívánunk gyors gyógyulást és további szuperjó edzéseket az Anyakanyar nevében!

Puszi: Réka