">

Mozizzunk!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
A múlt héten Réka a legkedvesebb társasjátékait osztotta meg veletek, most rajtam a sor, de nem játék-ügyben. Én a legkedvesebb rajzfilmeket állítottam nektek össze, amiket mi szeretünk nézni. Akár együtt, akár külön-külön. Anna és Attila most éppen mást kedvelnek, Anna még sok olyan rajzfilmet néz, amiben szöveg nincs, Attila ezekkel legfeljebb nosztalgiázik. Van hogy odaül, de ő azért már a komolyabb rajzfilmeket nézi. Bernard, a maci persze még őt is le tudja kötni, hiába szánták az alkotók ezt a mesefigurát a legkisebbeknek.

Szeretek a gyerekekkel együtt mesét nézni, bár bevallom néha olyan jó, hogy csak beteszek nekik egy filmet, és közben tudok tenni-venni a lakásban. Majd fogjátok látni, mindenevők vagyunk. Van egész estés kedvencünk is, és rövid epizódokból álló sorozatunk. Van magyar kedvencünk, és van amerikai is, de van csehszlovák is. Biztos tudjátok, melyik az… Hát persze, a kihagyhatatlan Kisvakond. Az én egyik kedvencem a Gru. Sosem gondoltam volna, hogy az egyik főhős, a sapkás kislány majd a saját lányomra fog emlékeztetni. De így lett. Anna is mostanság mindig sapkát visel és épp olyan, mint a Gruban a kiscsaj.

Eredetileg az volt az elképzelésem, hogy lesz egy TOP 10-es listánk, de aztán megálltam a polc előtt és annyira sok jó rajzfilmet találtam, hogy nem elég a tíz helyezés. Megosztom veletek Anna TOP 5, és Attila TOP 10 kedvencét. Férjem Attila listáján egy rajzfilm szerepel, ezt most le is írom. Ő Spongyabob rajongó, nála ez a Nr 1.

Tessék ezeket a remek rajzfilmeket beszerezni, ha még nem lennének meg a házi moziarchívumban. 

TOP 5 – Anna kedvenc rajzfilmjei

 1. Süsü
 2. Szörny Rt.
 3. Bernard maci
 4. Kisvakond
 5. Magyar népmesék 

TOP 10 – Attila kedvenc rajzfilmjei:

 1. Egyszer volt, hol nem volt az Élet
 2. Némó nyomában
 3. Gru
 4. Kung Fu Panda
 5. Jégkorszak
 6. A nagy ho-ho-ho-horgász
 7. Vízipók-csodapók
 8. Tom & Jerry
 9. Vuk
 10. 101 kiskutya

Nálatok mi most a sláger? Írjátok meg!!!

Puszi: Gabi