">

Nicsak, ki van itt!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , , ,
gabireka_lurexTalán még emlékeztek rá, idén februárban nagy fába vágtuk a fejszénket. Szerettünk volna lehetőséget biztosítani egy kedves Anyakanyar-olvasó anyukának, hogy egy különleges edzésmódszer és a VibroCity Stúdió segítségével könnyebben lendüljön formába és szabaduljon meg néhány felesleges kilótól. Nagyon sok megható levelet kaptunk, a legkülönfélébb motivációktól vezérelve, és nagyon nehéz volt számunkra a választás. De csak egy kiválasztott nyertesünk lehetett, és így ismerkedtünk meg Zsanival, akinek az edzéssel való megpróbáltatásait, centivel és kilókkal való küzdelmeit együtt drukkoltuk végig itt az Anyakanyaron.

Zsani motivációja elsősorban az volt, hogy kislánya, zsanettRebeka büszke legyen rá, és hogy egyedül töltött évek után ismét merjen belevágni egy új kapcsolatba és találjon egy hű társat maga mellé. Ehhez szeretett volna önbizalmat nyerni megújult külsejével. Nos, ez sikerült! Zsanett saját kitartásának és elszántságának is köszönhetően több mint 20 kg-t fogyott, és ezt azóta is tartja, sőt, még folytatta az egészséges életmódot. A fotó, amelyet küldött magáról, amolyan előtte-utána kép, mindenkinek megmutatja, hogy igen, érdemes belevágni az átalakulásba, feladni nem szabad, de lelkesedéssel, hittel elérhetjük a céljainkat.

Hogy tovább segítsük Zsanett átalakítását, kieszeltünk valamit, amit nem árultunk el előre neki. Egy címet adtunk meg, ahová találkozóra hívtuk, és ott a mi kis szépítő csapatunk segítségével igyekeztünk praktikus tanácsokkal ellátni őt. Nézzétek csak, milyen meglepett arcot vágott Zsani!

Ahogy Rita és Kinga is mondta, igazán nem kell sok ahhoz, hogy nap mint nap jól érezzük magunkat a bőrünkben. Előbb-utóbb megszokássá tud válni a reggeli 5 perces sminkelés, és máris adtunk egy kis fényt, egy kis színt arcunknak, kiemeljük szemünk csillogását vagy éppen a mosolyunkat. A ruhadarabok sem ellenségeink, ha jól választjuk meg őket. Akkor éppen azt hangsúlyozzák ki, amit szeretnénk mutatni magunkból, és jótékonyan fedik el azt, amit nem. A színektől sem kell félni, sutba a feketével, szürkével, és merjetek bevállalósabban is öltözködni. Zsanett megígérte, hogy így lesz, mi pedig drukkolunk neki. És mivel biztosak vagyunk benne, hogy találkozunk még, hírt is adunk erről! Reméljük, hogy nektek is sikerült hasznos tippeket adni Zsani példáján keresztül, úgyhogy hajrá lányok, asszonyok, hozzátok ki magatokból ti is mindennap a legjobbat!
Puszi: Gabi és Réka