">

Óriásfonal, óriásmenőség

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
Nemrég bemutattuk már nektek Dévényi Ágát és az OVERknits márkát, most meg egy újabb különleges trendről számolhatunk be nektek. Képzeljétek el, világszerte hódítanak az óriásfonalból kötött tárgyak! A legfrissebb divathullámnak megfelelően hazánkba is begyűrűzött az óriás méretű fonalból kötött szőnyegek, párnák, takarók meleg, barátságos világa. Különleges, strukturált jellegüknek köszönhetően látványos elemei lehetnek otthonunknak.

 Az OVERknits termékek olyan kötött lakberendezési kiegészítőket foglalnak magukba, melyekre jellemző a kézzel készített, „oversized” megjelenés. A hatalmas szemekből kötött takarók, szőnyegek, párnák, puffok, kosarak, székpárnák egy teljesen új hangulatot hoznak otthonunkba.

Kedveltségük titka abban rejlik, hogy könnyedén beilleszthetőek a legtöbb stílusba: akár a minimál, a skandináv, a modern, a country vagy a shabby chic irányzat legyen is a kedvencünk, egy kötött szőnyeg vagy párna, esetleg egy színes óriásfonalból készített puff tökéletes kiegészítője lehet lakásunknak.

Ráadásul egy-egy ilyen dekorációs elemmel melegséget, meghittséget varázsolhatunk otthonunkba. Az OVERknits tárgyakat az élénk divatszínek jellemzik, így jól illenek a gyerekszobába, a nappaliba vagy a hálószobába. Kényelmes, puha jellegük miatt szívesen használhatjuk szinte minden helyiségben, még akár a konyhában is.

Bár sokan azt gondolnák, hogy a kötött lakberendezési kiegészítők szezonálisak, ezzel ellentétben, otthonunkban időjárástól függetlenül igényeljük a kuckózást, a komfortot, a hangulatot, amit egy OVERknits kreáció tökéletesen biztosít számunkra. Fontos kiemelni, hogy az OVERknits kötött termékei akril és akril keverék anyagból készülnek, így amellett, hogy könnyen kezelhetőek (moshatóak), a gyapjúra allergiás, érzékeny bőrűeknek és a vegánok számára is megoldást nyújthatnak.

Tavasz közeledtével az OVERknits óriásfonalból kötött termékeivel egy pillanat alatt felfrissíthetjük, megújíthatjuk otthonunkat. Elegendő elhelyeznünk egy élénk színű szőnyeget a babaágy elé, egy hatalmas kötött takarót terítenünk a kanapéra, esetleg egy meghatározó színű párnát tennünk a nappaliba, és egy teljesen más hangulat, dizájn fogja jellemezni lakásunkat.

+ 1 tipp:

2017-ben a lakberendezés kedvenc színe a zöld. Ne habozzunk hát egy-egy fűzöld, almazöld, vagy palackzöld óriásfonalból készített hangulatos szőnyeggel vagy párnával kiegészíteni otthonunkat!

Aki pedig saját maga is szívesen tanulná meg ezt a technikát, az Budapesten a Magnóliák Műhelyében, illetve Székesfehérváron a DekorZóna szervezésében induló workshopokon vehet részt, ahol karkötés és kézzel horgolás technikával, saját magunk készíthetjük el trendi, óriás lakberendezési kiegészítőinket: szőnyeget, puffot vagy akár takarót is. Még több infó itt található: www.overshop.hu